Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hogy viselnétek ha feltűnne nektek, hogy a legjobb barátotoknak bejönne a barátnőtök?
Én alapnak veszem, hogy a barátnőm az összes ismerősömnek és barátomnak tetszik, mert annyira csodálatos/gyönyörű, okos humoros, hogy annak kisebb a valószínűsége, hogy nem tetszik az adott barátomnak.
Mázlim van, hogy én találtam meg és csaptam le rá, és mázlim van, hogy én is tetszem a barátnőmnek.
Úgy reagálnék, hogy ez egy lehetőség, hogy megmutassam, hogy én mennyire szeretem, hogy én is ilyen sok minőségi időt tölthetek vele. Valószínűleg a bennem dúló féltékenységet megbeszélném vele (ahogy teszem is, szintem mindenhéten téma köztünk a féltékenység, hogy melyikünket hogyan érinti a dolog).
Továbbá elmondanám neki, hogy azért féltem, mert értékes számomra. Ezt el is mondtam neki. De nem árt az ilyet többször is tisztázni.
Az adott barátomra pedig nem tartozik túlságosan a köztünk lévő harc. Lehet, hogy nem is akar semmi rosszat, csak tényleg kedveli a barátnőm, az meg csak jó. Sőt igazából nyilván miért ne kedvelné?
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!