Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Ti elmennétek a legjobb barátotok szülinapi bulijára, ha?
A szerelmetek is jóban van a sráccal. Hamarosan itt a szülinapi buli, amikor is a barátnőtök az azt követő hét elején vizsgázni fog. Szóval tanulnia kell, ezért nem tud menni. Egyébként szinte az egész társaság a párjával fog megjelenni, 2 kivétel van a 20 emberből. A szülinapos srác barátnője szervezi a bulit és természetesen ő is ott lesz. Mint már említettem, egyik legjobb barátról van szó. Végülis máskor is összeülhettek megünnepelni.
Ti ennek tudatában elmennétek a barátnőtök nélkül? Vagy az ő kérésére inkább segítenétek neki a jövő heti vizsgához tanulni?
Köszi a válaszokat!
Szia!
Én orvosi egyetemre járok, és nekem a barátom nem szokott segíteni a vizsgákra, de ha még úgyis lenne, én mondanám a barátomnak, hogy menjen el nyugodtan nélkülem bulizni, mert azért, mert én nem tudok, nem fogom önző módon magamhoz láncolni, és nem az ő feladat engem felkészíteni egy vizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!