Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a párotok és a legjobb barátotok közt kéne választanotok?
A legjobb barátommal 6 éve ismerjük egymást. Mindkettonk 20 eves Gyakorlatilag mindent tudunk egymásról a legfeltettebb titkokig mindent. Az a fajta kapcsolatunk volt ahol egesz nap beszelgettunk es megosztottunk mindent egymással. Mikor egy éve megismertem a páromat(27F) hamar feszultseg keletkezett abbol, hogy en es a barátom (aki fiu en lany vagyok) miert beszelunk egymassal allandoan. A pasim allitotta miutan nehany beszelgetest elolvasott (en hagytam neki) hogy a baratom szerelmes belem. Sokat veszekedtunk emiatt es kozben eltavolodtunk a baratommal egymastol es 3 honapja nem beszeltunk. Nem akartam tobb veszekedest a parommal mert tudom, hogy ot ez bantotta de nekem nagyon hianyzik az egyetlen igazi baratom. Ti mit tennetek?
(Fontos info meg, hogy nem tudom fixre hogy a baratomnak tenyleg nincsenek komolyabb erzesei irantam es ezert is dontottem ugy, hogy lehet jobb ha megszakitjuk a kapcsolatot mert nem egeszseges szamara ez. Mikor kicsik voltunk 14-15 evesek tudom, hogy tetszettem neki de nem tudom hogy ilyen gyerekes erzesek tovabb fejlodhettek e az evek soran)
Szerintetek jol dontottem?
Szinte bizonyos, hogy az a "barát" bizony többet is szeretett volna. Elég sunyi.
A barátod viszont túlzásbavitten féltékeny, ez sem jobb.
Kell neked ez a két személy egyáltalán?
A saját példámat írom. Nő vagyok és pasi a legjobb barátom. Van párom, sőt, több is volt már mióta a barátságunk tart. Szerencsés lehetek mert nagyobb probléma sosem adódott abból,hogy van egy pasi barátom aki mint neked, kérdező, minden titkomat tudja.
A pasijaim nem kerültek barátságba a barátommal, és ügyeltem arra,hogy ne ütköztessem a kettőt. Sosem beszéltem, áradoztam túlzottan a barátomról, és nem vett el időt a kapcsolataimból. Egyértelműsítettem,hogy ez köztünk barátság, és nem volt/lesz sosem több.
Nagy dilemmám lenne ha meg kellene szakítanom a barátságot. Hozzáteszem: miért lenne baj ha a barátod szerelmes lenne Beléd?Ha nem kezdeményezett sosem, nem volt tolakodó, nem beszélt le arról,hogy ismerkedj, nem hiszem,hogy ez így van.
Hát ez elég kényes téma. Valószínűleg barátoddal kellett volna korábban egy komoly beszélgetés arról, hogy mit érez irántad. De ez az eső után köpönyeg kategória.
Annyiból nem jogos a párod kérése, hogy te nem akarsz barátodtól semmit, és ha nem flörtölgettetek, és semmi félreérthető nem volt köztetek, akkor elvesztettél egy jó barátot a féltékenysége és bizalmatlansága miatt, ha a másikban sincs gyengéd érzelem. Annyiból viszont jogos, hogy ha a másik többet akar, akkor egy gyenge pillanatban, amikor rossz a kapcsolatod, be tud kavarni. Akár direkt, akár csak azért, mert részrehajló.
Mivel nem történt meg idejében a beszélgetés barátoddal, én azt mondom, jól döntöttél.
Ilyen esetben, ha a kapcsolatom egyébként jó, én is így döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!