Ha választanotok kellene, melyiket mondanátok az American Horror Story legjobb részének?
Első évad - "disznós rész" amikor a
Fickó a tükörbe mondja 3x a "varázsszót", hogy legyőzze a
Félelmét. Sajnos nem tudom hányadik rész, de szerintem nem vészes horror műfajra tekintve ez az epizód
Én az első részt mutatnám meg neki az első évadból, mert akkor semmilyen történetet nem kellene magyaráznod, mindent értene. Vagy éppenséggel megnézhetitek együtt a jövőheti új rész (s04e03), és akkor mindketten először látjátok, egyszerre izgulhattok :D
Amúgy ez szerintem pont egy olyan sorozat, hogy tökmindegy melyik részt választod, nem tudsz mellélőni.
Nekem az örök kedvencem az amikor kiderül, hogy Thredson a gyilkos. De persze az meg attól jó, hogy nem gondolnál rá és láttad az előtte levő részeket:D szóval nemtudom.
Egyébként én is próbáltam már rászoktatni egy barátnőmet, de csak velem merte nézni és magától nem szokott rá:(
ha nagyon akarsz áradozni amúgy nyugodtan írhatsz nekem is:D
Gondolom megnéztétek már, de azért a fő kérdésre válaszolnék.:D
Nekem a két kedvenc jelenetem az első évadban van - amikor Tate felgyújtja az anyjának a pasiját, és amikor kiderül, hogy ő erőszakolta meg Violet anyját. (bár az is lehet, hogy ez egy részben van)
A disznóemberes jelenet pedig nagyon vicces volt szerintem :D
Viszont, ha valakinek megmutatnám a sorozatot, akkor mindenképpen valamelyik évad első epizódját mutatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!