Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek, ha a párotok és az ellenkező nemű legjobb barátja mindent megosztanának egymással?
A barátom lánybarátja azt mondta, nekik nincsenek titkaik egymás előtt
Ráadásul mindig mindenért ugrik neki, mindenben segít, mindent megcsinál
És mindenben jobban számíthat rá, mint rám, mindig vele van elfoglalva
Nagyon idegesítő
Szerintetek?
"...akkor miért nem vele van kapcsolatban"? Merül fel az első kérdés.
Ami lényegtelenné teszi a többit.
szerintem már nem sokáig a pasid.
a másik csaj tutira szerelmes belé, de a rossz hír, h. a párod is érezhet iránta, mert nem pattintja le.
Van ilyen nő barátom, a párja előtt 10 éven át titkolta, hogy egyáltalán létezem. Minden egyes találka miatt hazudnia kellett, mintha a szeretője lennék, pedig soha nem történt közöttünk semmi.
Mi a rosszabb, egy ilyen barátság, vagy egy túlzottan és alaptalanul féltékeny partner, aki tönkre tenné azt?
Én nő vagyok és a legjobb barátom férfi. Soha semmi nem történt köztünk, de nagyon hasonlóak vagyunk és nagyon jól kijövünk egymással. A férjem soha egy rossz szót nem szólt érte, nem féltékeny, tudomásul veszi a barátságunkat. A házasságunkban nem hárman vagyunk. Van a házasságom és van egy nagyon jó barátom. Olyan, mintha lenne egy barátnőm, csak nekem hímnemű a legjobb barátom. Nyilván nem jön velem shoppingolni, de néha összefutunk, kávézunk, dumálunk és gyakran írunk egymásnak. Az ő párja sajnos nem tolerálja a barátságunkat, így mostanában sajnos ritkábban találkozunk. Sokat ért, hogy a párja ultimátumot adott a barátomnak, mert így legalább kiderült, hogy nem bízik benne. Minden nőre féltékeny, nem csak rám. Nem fogadnék nagy tétben a kapcsolatukra.
Nem mondom, hogy hogy minden férfi-nő barátság működőképes, mert ahol egyik részről vannak érzelmek, ott előbb-utóbb lesznek gondok, de egy régebb óta működő barátságot megtiltani főleg egy kapcsolat kezdetén...hát nagyon jó alap a kapcsolathoz.
Nyilván nem. Ne ugráltassa egy másik nő a barátomat.
Mimdent megisztanak, nincsenek titkaik ez elég gáz. Mindenkinek vannak titkai. Az intim időt is elmeséli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!