Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit viselnétek el a férjeteknek?
3 éve vagyunk házasok, kb 1 éve kezdődtek a gondok, 1 éve költöztünk el anyuméktól, bár előtte is voltak figyelmeztető jelek....
Ok nélkül nem beszél a családommal, még köszönni sem hajlandó nekik. Ha az utcán találkoznak, azt hallom vissza higy még a fejét is elfordítja. Már vagy 6 munkahelye volt 3 év alatt, előbb utóbb ott is összeveszik mindenkivel, mert mindenki egy hülye f.sz aztán felmond. Most fél éve már hogy a saját családjával sem beszél, szintén ok nélkül. Ha meg akarom vele beszélni a dolgokat, teljesen lehetetlen, mert nem válaszol. Pár hónapja elég sűrűn leissza magát a haverokkal. Azt hiszem rejtett nárcisztikus, mert többször alkalmazta nálam a csenddel verést, pitiáner dolgok miatt. Ha meg akarom simogatni vagy puszilni a fejét, elrángatja magát. Este ha hozzá akarok bújni, az a válasz, hogy menjek már arrébb. Nem bírja elfogadni a szeretet, de én sem bírom már hogy nem szeretnek. Mindenbe beleköt: miért hagyom a konyhaasztalon a vizes poharat, miért épp x órakor mosok fel, sorolhatnám a végtelenségig. 31 éves vagyok, ő 30.
Slussz poén hogy az állatokkal is csúnyán bánik, nem engedi hogy a közelében legyen a kutya, agresszív vele. Lehet higy pszichopata is....
Úgy érzem megbolondulok, mert szeretem.
A saját családom szerencsére mellettem áll, köztünk megvan a szeretet.
Van aki hasonló helyzetben van?
Elhiszem, hogy szereted, de azt nem tudom, hogy mit lehet rajta szeretni.
Legyél szabad és független és ne akarj megmenteni senkit magadon kívül.
Ennek az embernek semmivel sem "tartozol".
Hajrá! Szerezd vissza az önbecsülésed.
Édesf*szom. Miért nem egyértelmű, hogy ott kell hagyni a fenébe? Az ilyenek nem fognak megváltozni sosem, mégis mire vársz? Nem te fogod "megmenteni" és nem is szorul rá erre, neki jó így.
Nem értem hogy vakíthat el annyira valakit a szerelem, hogy egy ennyire nyiltan abnormális palival összejöjjön? Mit gondolsz, mire lesz elég a "szeretke"? Előbb utóbb nem csak verbálisan, de fizikailag is agresszív lesz. A kutyával már most is az, téged eltaszít magától, mindenkivel összeveszik, mindenbe beleköt, utál mindenkit, a szüleidet le se tojja, sőt bunkó velük, te meg vernyogsz, hogy de hát szereted, mikor már rég szakítabni kellett volna vele.
Hajlamod van az önsorsrontásra, vagy mia a bűbánatéert vagy együtt egy ilyen toxikus emberrel? Sosem leszel boldog mellette, sőt jobbat mondok, teljesen tönkretesz idővel fizikai, lelki roncs leszel.
Válj el.
Vagy ha menthetetlenül ostopba vagy, szülj még neki pár gyereket, hadd szenvedjenek ők is, attól majd biztosan jobb lesz minden...
Köszönöm a válaszokat.
A kérdést azért tettem fel, hogy külső szemmel mások hogyan látják a helyzetet, mert én már sokszor megkérdőjelezem a valóságot, hogy jól látom-e. :(
Csak hogy jobban lássátok: kb 1 évig minden tökéletes volt. Kedves, segítőkész férfinak ismertem meg, még anyuék is azt mondták, hogy főnyeremény, imádták.
És nem, nem fogok gyereket szülni utolsó. XD
Hát akkor viszont nárcisztikus, az elején tényleg adják a lelkitárs érzést, csak utána bújik ki a szög a zsákból.
Arra meg már nem is mondok semmit, hogy hogy bánik a kutyával... Tudod van egy ilyen mondás is, már nem emlékszem rá pontosan, de úgy ismered meg az embert valójában, hogy hogyan bánik egy védtelen állattal. Biztosan van benne némi pszichopátia is, csak ugye kellett a házasság, hogy kifelé 'normálisnak' tűnjön.
Köszönöm a válaszokat.
Ő is teljesen normális volt az elején, azért mentem hozzá felesegül. Ha ilyennek ismerem meg, mint most nagy ívből elkerültem volna....
Mi az akadálya, hogy beadd a válást még holnap?
Ja, a ragaszkodás meg a kapcsolatfüggőség. Mondhatod, hogy nem, de így van, akinek kicsit is nyitva a szeme, az már rég rájön, hogy egy bnkóval van együtt és ott is hagyja, amint lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!