Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kárörvendő?
Elég nehéz időszakon vagyok túl, közben bizonyos gyógyszerek sem segítettek a dolgon, ami miatt nagyon meghíztam rövid időn belül.
Barátnőm pedig mintha kárörvendő lenne. Konkrétan kinevet, amikor egy újabb ruhát hízok ki. Nyilván próbáltam megbeszélni vele, de csak olyanokat mond, hogy aranyos vagyok, meg hogy soha nem gondolta volna, hogy én egyszer ekkora leszek, stb. Ha szenvedek valamivel (pl cipő felhúzása), akkor nem segít, hanem látványosan beül mozizni, mosoly rajta és azt mondja, hogy próbálkozzak, és ha nem megy akkor majd segít. És telibe végég nézi a szenvedésemet.
Ezt azért csinálja, hogy motiváljon a fogyásra? Vagy mi értelme ennek az egésznek? Egyébként a szexuális életünk ugyanolyan jó ettől függetlenül.

Van ez így..
Van aki poènra vesz mindent ,meg van aki simán csak kárőrvendő.
Volt egy sporttársam ,vetèlytársam na az volt ilyen.
Mindíg fölbosszantott valamivel.
Mindenkinek vannak negatív tulajdonságai kèrdès lehet e èlni ezekkel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!