Ebben a kategóriában miért van ennyi kárörvendő felhasználó?
Figyelt kérdés
Olvastam miket írtak valakinek az érettségivel kapcsolatos kérdése alá. Szerintem egy érettségizőt lehülyézni, a jövő szalagmunkásának nevezni elég ciki dolog. Gyanítom, hogy ezek a felhasználók is éppen az éjszakai műszak szünetideje alatt ugatnak 18-19 éves eleve stresszes diákoknak.
A moderátor miért nem tiltja ki ezeket?
2023. máj. 18. 10:03
1/6 anonim válasza:
Vannak gonosz emberek:( az én kérdésemre is csak ilyen válaszok jöttek kb. :D hagyd figyelmen kívül őket
2/6 anonim válasza:
Itt van egy ember, anonim, aki minden nap ilyen stílusban ír.
3/6 anonim válasza:
Egyetértek, az ilyen emberek tuti megkeseredettek a saját sikertelenségük miatt. Ha elégedett lenne a saját eredményeivel, nem szólogatna be másoknak ilyen stílusban.
4/6 A kérdező kommentje:
Természetesen. Én az érettségi korszakomban nagyon stresszeltem, sőt inkább reményvesztett voltam. Ha egy ilyen beszólást kaptam volna, mint amelyet ide hánynak szerintem már rég nem élnék. Bátorítani kéne szerintem a másikat, nem szidni, ismeretlenül....
2023. máj. 18. 13:25
5/6 anonim válasza:
Elég hü lye, aki így gondolkodik. Még aki szakmunkásnak áll, annak sem árt, ha van érettségije.Az érettségi az alapműveltség feltétele, már ha az illető tanult is valamit a gimiben. De utána kell egy szakmát is szerezni, ha nem tanul tovább. Biztos arra értették, hogy csak szalagmunkások, mert nincs szakmájuk.
6/6 A kérdező kommentje:
Inkább legyen valaki szakmunkás mint egy bunkó paraszt.
2023. máj. 19. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!