Rossz ember vagyok, ha kárörvendő vagyok miután velem elbántak egy felvételin?
Mondjuk úgy megfeleltem, de ők kitűnőt akartak sok szakmai eredménnyel. Így nem adtak esélyt sem hiába bizonyítottam több eredménnyel a felkészülési időszakból, ha nem voltam kitűnő és nem jártam megmérettetésekre, mint pl. az OTDK és társai hiszen még nem voltak komolyabb céljaim akkoriban.
Na most majd kereshetnek kitűnőt, ha az alapként szolgáló képzésen hallgató sem lesz és ezáltal szak sem. Emiatt ki is vannak mesélte egy ott tanuló ismerősöm és lesznek leépítések is, hogy egy népszerűbb szak kapja meg az erőforrásaik egy részét. Valahogy nem töltött el rossz érzéssel.
Ezt persze azután tudtam meg, hogy 4-essel már eleve eldöntött tény volt, hogy nem adnak esélyt. Persze nem szóltak volna amikor dolgoztam a felkészülésen és eléggé megalázóak voltak velem.
Azért megnézem majd a docens úr arcát, amikor ki kell költöznie a szép nagy irodájából ahol egyedül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!