Valaki azért lesz kárörvendő, mert a saját élete, nem jó/szomorú?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 10:20
1/8 anonim válasza:
Nem, valaki alapjáraton olyan,egy milliárdos is tud kárörvendő lenni.
2/8 anonim válasza:
1es, mert aki milliárdos annak nem lehet szar élete?
4/8 anonim válasza:
Én igen. Az életem nem mondanám szomorúnak, inkább kevesebb mindent engedhetek meg magamnak, mint amit szeretnék. Ill lassabban haladok az életben, mint ahogy terveztem. És ha össze töri az autóját valaki, akire irígy voltam a kocsija miatt, vagy ellopják neki, akkor annak én örvendek. Nem kell ezt túlgondolni.
5/8 anonim válasza:
Ez részben ösztönös, részben tanult viselkedés is. Ha valaki a szüleitől is azt látja, hogy mások baján nevetnek, akkor az esetek többségében ő is ezt a viselkedésmintát fogja követni.
Amúgy az emberek többsége ilyen szerintem, nem véletlenül mondták már az ókori Rómában is, hogy "kenyeret és cirkuszt a népnek". A cirkusz pont arra szolgált, hogy kielégítse az emberek arra vonatkozó vágyát, hogy többnek érezhessék magukat másnál. Ma is az ilyen trash műsorok ugyanezt a célt szolgálják.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nevelés kérdése. Egyébként viccnek: "a legjobb öröm a káröröm: örülsz hogy nem veled történt meg."
7/8 anonim válasza:
Az én életem is szar,szomorú. Mégsem vagyok kárörvendő.. szóval nem hiszem🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!