Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagytok kàrörvendőek?...

Mennyire vagytok kàrörvendőek? Engem olyan jó érzéssel tölt el.

Figyelt kérdés
Most itt nem az ellenségeim betegségére, halâlára gondolok, főleg mert nincsenek is ellenségeim, békében élek. Viszont most szabin vagyok, két hétig, ami a vírus helyzet miatt úgy hallom sokaknak nem adatott meg, mert tavasszal kényszerből elvették az éves szabadsàgot. És reggelente ki szoktam menni az erkélyre kávéval, úgy hogy semmi dolgom, és nézem a sok futkarozo, autóval munkába siető embert, én meg csak itthon relaxálok. És ez jó érzéssel tölt el, hogy hahaa mások szenvednek pedig jó idō van. Aztán néha megfordul a dolog és én irigykedem, azokra akik több hétre elmentek a tengerpartra. Nekem ez ebben az évben nem adatott meg, mert lecsokkentették a fizetést április óta. Most akkor rossz ember vagyok hogy ezt érzem a szomszédaimmal kapcsolatban, akiket csak látásból ismerek?
2020. aug. 17. 01:17
 1/7 anonim válasza:
Nem
2020. aug. 17. 01:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég rossz ember vagy. Vigyázz, nehogy visszahulljon rád s esetleg rajtad kárörvendjenek.
2020. aug. 17. 02:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes annak lenni.
2020. aug. 17. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ez elég pitiáner dolog, főleg hogy 2 hétig csak otthon ülsz, nem mész sehova. Én most vagyok második hete szabin és még nyaraltam is, de eszembe se jutott semmi ilyesmi, mint amit irsz. Szerencsere.
2020. aug. 17. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Nem szoktam ilyeneket csinálni, mert hiszek a karmában.

Nem vagyok sem irígy sem kárörvendő.

Mondjuk ha valaki olyannal akit utálok rossz történik , azért azt nem kezdem el sajnálni. :)

2020. aug. 17. 10:08
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Én nem vagyok. Nekem attól jobb nem lesz semmivel, ha másnak sz-rul sül el valami.
2020. aug. 17. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha akár egy ellenségemmel történik egy nagyon rossz dolog, akkor még azzal szemben is van bennem empátia, pedig rengeteg ellenségem van, rengetegen gyűlölnek engem.

De, ha valaki kiröhög engem valami miatt, akkor jól esik visszaadni ugyanezt a másiknak, például nekem nem sikerül X vizsga, neki meg nem sikerül Y akkor már úgy érzem kvittek vagyunk.

Tudom, rossz szokás, próbálom ezt levetkőzni, de nagyon nehéz. Próbálok jobb ember lenni, nyugodtabb, stb. De ezért azért dolgozni kell, de megvan bennem ez az akarat. Már apró változásokat érzek is magamon mással kapcsolatban, és ettől jobban is vagyok.

Tanácsolom, hogy te is próbálj jobb emberré válni, dolgozz ezen, és jobban is fogod magadat érezni!

2020. aug. 18. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!