Hogyan hívják ezt az embert?
Hogyan hívják azt, aki amikor mások kudarcot vallanak de ő nem, akkor ő a sikerét azok orra alá dörgöli, akik elbuktak? Olyanra gondolok akiben semmilyen empátia nincsen a szomorúakkal szemben.
Konkrét élő példa: 20 fős kurzusból 3 személy megy át a Zárthelyin, abból a 3 személyből 1 elkezd visongani, míg 19 személy síri csöndben ül, “húú dejó vagyok”-ot hajtogat, “huuuu de kiráály”,, direkt azokkal beszélget és azoknak mondja el, hogy neki milyen jó lett, akik megbuktak, stb... Én ezt nem beképzeltnek nevezném, bár hasonló. Van erre valami szó? Én ha átmentem is inkább csendben ülök, ennyivel megtisztelem azokat, akiknek most nem sikerült, és az önostorozáson kívül még mások öndícséretét és “jobb”-létét is megkapják.
Büszke?
Ha mindenki megbukott akkor kinek büszkélkedjen, a tanárnak?
Én is szoktam volt örömtáncot járni anno egy nehéz de sikeres zh után. Nem volt benne semmi megvetés, hogy akkor most én jobb vagyok mint a többiek(nem kell kimondani, vagy kérkedni vele, ha tényleg jobb az ember), egyszerűen csak örültem mint majom a farkának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!