Hogy hívják az olyan embert akinek a felfogóképessége alacsony?
De miéééélt?
Egyébként a retardációra gondolsz, de kismillió szinonimája van.
"háborodott, dinnye, hangyás, kerge, elmezavarodott, abnormális, félkegyelmű, ostoba, tökfilkó, eszeveszett, kelekótya, habókos, ökör, dili, agyilag zokni, flepnis, barom, értetlen, diló, tökfej, lütyő, normálatlan, dilibogyó, buta, zizzent, zakkant, esztelen, suta, agyalágyult, zizi, eszement, bugyuta, kasu, debil, gyagya, félnótás, dilinyós, hibbant, tökkelütött, balga, kretén, degenerált, bolond, ütődött, zavarodott, tébolyult, tébolyodott, elmeháborodott, elmebeteg, golyós, idióta, őrült, elmebajos, eszelős, flúgos, lüke, dinka, buggyant, lökött, dilis, gyogyós, gyagyás, gyengeelméjű, féleszű, eszetlen, ügyifogyi, nem százas, félcédulás, birka, csacsi, nincs ki a négy kereke, böszme, húgyagyú, kettyós, marha, szerencsétlen, balfácán, pancser, ügyetlen, ügyefogyott, mamlasz, kétbalkezes, béna, suta, bamba, lúzer, esetlen, balek, balfék, bumfordi, palimadár, mafla, nyomi, bárgyú, fogyatékos, tehetségtelen, vesztes, idétlen, málészájú, teszetosza, ügyifogyi, tápos stb."
Ja, ez valami kvíz? Akkor nem tudom. Mi a megfejtés?
:D
Nem kvíz, régebben tudtom is erre kifejezést, viszont elfelejtettem.. Mellesleg semmiképp sem szétszórt, az teljesen mást jelent.
Ami szerintem inkább ráillene: értetlen, gyengeelméjű, értelmi(vagy mentális) fogyatékos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!