Ha 16 évesen nem vagyok 150 centi sem, akkor a pár és az álláskeresésnél is óriási hátránnyal indulok?
fuh, hát eléggé megverté téged a sors, amiért kis növésű lettél. pár centiben még reménykedhetsz, de a lányok nem nagyon szeretik a náluk alacsonyabb fiúkat.
munkát fogsz találni, amennyiben szűk helyekre való bepréselődéshez keresnek embert, de szellemi munkában nem fog visszavetni az, hogy sajnos egy hobbit lettél. de ne legyél meglepődve, ha a kollégáid vicc tárgyává fognak tenni a hátad mögött.
Jesszusom, volt egy fószer, akinek 35-ös cipőt kellett hordani, olyan kicsi volt a lába és alacsony is volt. a tűzoltóságnál dolgozott, nem tudom hogyan került be (nyilván protekciós), mert úgy tudom, oda 170 cm alatt nem vesznek fel embereket....
Ha egy nő dönt arról, hogy megkapod-e az állást. Akkor természetesen igen.
De nem csak ezért leszel hátrányban. Közvetett módon is megnehezíti, hogy állást találj.
A magasabb, nagyobb termetű srácokkal mindenki elfogadóbb, főleg a lányok, ezért úsznak a boldogsághormonokban minden nap és minden ezerszer könnyebb. Eközben neked (ha csak nem vagy erősen extrovertált vagy baromi helyes) folyton hiányod lesz és
- nehezebb lesz tanulnod
- hajlamosabb leszel rá, hogy rászokj káros dolgokra, amikről leszokni kínszenvedés
, tehát sokkal jobban meg kell szenvedned azért, hogy állást találj, mint egy magas, jó bodyframe-mel rendelkező srácnak.
Köszönöm a válaszokat!
A hormonjaimat meg nézték, lehet hogy kevés volt a növekedési hormonom, de a csontjaim alapján már nem tudok nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!