Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben hogy ne legyen valaki unszimpatikus?
Figyelt kérdés
A párommal megbeszéltük, hogy nemsokára szakítani fogunk, mert konfliktus van a szülei és köztem, illetve ő nemsokára gyereket akar, én pedig még nem most. Időközben összeismerkedtem egy fiúval, aki nagyon szimpatikus, próbáltam kisebb jelzéseket tenni neki, hogy a kapcsolatom véget fog érni, és jól érzem magamat vele. Viszont nem szeretnék előtte unszimpatikus lenni, hogy én kitekingetek a kapcsolatomból, és akkor esetleg ha vele lehetne valami, akkor majd ugyanezt megcsinálnám nála is6. Mert erről nincs szó. Csak a párommal már nagyon régóta problémáink vannak, és beláttuk, hogy ez így nem működhet. De egyébként hűséges típus vagyok.2023. jún. 3. 16:27
1/13 anonim válasza:
Mi az, hogy nemsokára? Ki van tűzve egy dátum? Vagy szakítotok, vagy nem. :/
2/13 anonim válasza:
Jaja, en sem ertem. Mi az, hogy nemsokara szakitani fogtok? Akkor miert nem most?
3/13 anonim válasza:
Az un latin fosztóképző, a szimpatikus görög szó.
Helyesen: antipatikus.
5/13 anonim válasza:
Mindenképpen az vagy, mert még kapcsolatban vagy.
6/13 anonim válasza:
Hogy ne legyél unszimpatikus?
Előbb talán szakíts az aktuális pároddal ha amúgy is szarban vagytok, és ne úgy intézd a újat, hogy még kapcsolatban vagy.
7/13 anonim válasza:
"De egyébként hűséges típus vagyok, csak mégsem."
8/13 anonim válasza:
Hogy lehet megbeszélni azt, hogy nemsokára szakítotok? Mármint, mi az istenért nem történt meg a szakítás, ha amúgy is szakítani akartok? Akkor olyan pasira ugorhatnál rá, amilyenre csak akarhatnál...
9/13 anonim válasza:
Mondjuk azt tudom elkepzelni, hogy nincs hol lakni, ha szakit a pasival, ezert lenne jo, ha a masik eszrevenne,hogy mi a helyzet es vegre at lehetne ra nyergelni.
10/13 A kérdező kommentje:
Van hol laknom. Azért nem szakítottunk még, mert külső tényezők rontják el a kapcsolatunkat, amin nem tudunk változtatni, de azon kívül sok dolog jó vele.
2023. jún. 3. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!