Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, ha egy férfi szinte csak velem nem próbált meg sosem szóba elegyedni? Ennyire unszimpatikus lennék neki?
Figyelt kérdés
Vanegy tágabb értelemben vett munkahely. Az ottani dolgozók 90%ával már tuti, hogy láttam csevegni. Nekem csak köszön, de azt illedelmesen teszi persze. Illetve sokszor rám pillant ha arrafelé van dolga,viszont van amikor közel megy el hozzám, de csak meredten néz előre, oldalra sem néz, pedig láthatta, hogy ott állok.
Ilyen mindenki pajtija a pasi, főleg a fiatal lányokkal szeret dumálgatni. Ő olyan 35-40 körüli lehet, én 32. Majd egy éve dolgozok már ott.Eddid 2 mondatot ha váltottunk munka miatt.
Tény, hogy elég zárkózott vagyok, de ha vki megpróbált nyitni felém munkahelyen is mindig kedves voltam mindenkivel.
2022. ápr. 15. 13:46
1/4 anonim válasza:
Nem hinném,h unszinpatikus lennél, de ha egy férfiről van szó, akkor miért annyira fontos ez egyáltalán?
2/4 A kérdező kommentje:
Azért mert nekem tetszik azért.
2022. ápr. 21. 11:10
3/4 Szabi15 válasza:
Lehet hogy te is tetszel neki nagyon is, és zavarba van nem mer. Ha nyitsz felé segíthet. Én ebben a szituban voltam.. én vagyok a pasi. Jött hozzánk egy új lány. Nagyon tetszett. De vele nem mertem nyitni pedig nem vagyok túl nyuszi fajta. Csak zavarban voltam mindig. Aztán egyszer ő közeledett valamivel. És meg is említette hogy vele miért nem beszélgetek mindenki mással meg igen. És azóta tök jól elvagyunk, bírjuk egymást.
4/4 anonim válasza:
Azt írod,h a tekintetetek szokott találkozni. Ezzel lehet bátorítani egy férfit, mármint a "szemezésre" gondolok...ha ösdzeakad a két tekintet, akkor az már biztosan a kölcsönös szimpátia jele, ami mindkét fél számára egyértelmű kell,h legyen. Viszont akkor nincs félrenézés, szemlesütés, ha mindkét fél benne van a "játékban", akkor esetleg mosolygásba torkollik a dolog...Amennyiben ez működik, de továbbra se megy oda, úgy meg is tudod vonni tőle ezt a dolgot. Lehet,h ezzel indirekt módon csalod oda magadhoz...ha mégsem, akkor meg rá kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!