Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány, akinek egy randi során elmondtam az érzéseimet, miért kerül és unszimpatikus velem?
Addig naponta beszéltünk, tök jól elvoltunk, egy randi során elmondtam mit érzek iránta, későbbmondta, h nem lesz folytatása így a dolognak, azóta pedig eléggé gázul viselkedik, nem beszélnük, más a légkör.
Nem bántottam sosem, csak őszinte voltam vele. Miért csinálja ő/csajok?
Azt értem, hogy nem tudná, de akkor miért kell ilyennek lenni?
Én persze megmondtam, hogy bejön, aztán kiderült, hogy nem lesz folytatás, de akkor miért kell ilyennek lenni?
Nyilván szép lassan el kell hogy felejtsük egymást.
Ismerem ezt a helyzetet, hónapokig fog még tetszeni neked, ő pedig nagy ívben elkerül. Majd 1 év múlva sem mikor már más lány tetszik, esetleg már a barátnőd a lány ráeszmél, hogy mennyire is hiányzik neked meg, hogy mennyire bolond volt mikor nem viszonozta a szerelmed.
Mikor ez megtörténik legyél figyelmes, ne legyél senki egójának a dopping szere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!