Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti, hogy reagálnátok rá, ha egy fiú fb-on sok puszis smilet küld a beszélgetés során?
Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 12:24
1/8 anonim válasza:
Nekem nem jon be. Egy mert nyomulos, ketto -de ez inkabb szemelyes velemeny- mert tul nyalas.
Ha eloben megfogja a kezemet, vagy puszit ad, sokkal tobbet jelent es sokkal batrabb dolog is.
2/8 A kérdező kommentje:
Élőbe persze adok neki puszit mindig amikor találkozunk , néha meg is ölelem . Nincs olyan találkozás amikor ne adnék neki minimum puszit
2016. okt. 4. 12:40
3/8 anonim válasza:
Hát én fb-on nem vagyok az a puszis típus, szóval egy kicsit sok lenne ha folyamat küldözgetné. Szerintem elég a köszönéseknél küldeni :)
4/8 anonim válasza:
Én azt a kinyalósat szoktam küldeni:D de csak azért mert ő is küldi ami nála szerintem a cumit jelent.
5/8 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy hetero fiúk is szoktak puszis szmájlikat küldeni lányoknak. Én úgy hallottam, hogy ezek a melegeknél divat.
6/8 anonim válasza:
Jézusom, ilyenkor mi a kulát éreztek amúgy emberek? Minek kell 1 millió szívvel meg baromsággal telehányni mindent, mások hírfolyamát is, de akár csak egy kibekulált csevegőablakot? Hát ennyire képtelen vagy egy normális szöveggel leírni azt amit puszikkal próbálsz kifejezni?
7/8 anonim válasza:
ráadásul fiú vagy, hát kezdjél már magaddal valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!