Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiú a legszimpatikusabb? Melyik a legunszimpatikusabb? Melyikkel járnátok? (őszintén)
1. Egyszerű rendes fiú. Mindig segít,ha baj van. Szegény családból származik,de törekvő,vannak céljai. Szerény,és becsületes. Kicsit ügyetlen,és nem igazán talpraesett. Sokan baleknak tartják,de aranyos a maga módján. Külsőre átlagos, átlagos ruhákat hord. Csöppet sem hivalkodó. Komoly meghitt kapcsolatra vágyik,és még szűz. Még a szüleivel él.
2. Hosszú hajú rocker fiú. Nagyon vagány,és igen érdekes baráti köre van. Van egy bandája,és szoktak koncerteket adni. Szinte minden estéjét kocsmákban tölti haverokkal. A tanulás nem nagyon érdekli. Leszarja az egészet,és dolgozik helyette. Mivel elég menő,a csajok körében is népszerű. Nagyon sokan megvoltak már neki,szexen kívül semmi sem nagyon érdekli,nem találta még meg az igazit. Kedvenc ételei az alkohol és a cigi. Albérletben tengeti az életét. Nincs könnyű élete. A szülei elváltak, így hamar magára maradt. Egyfajta lázadás van benne a világgal szemben,ami a körülményket tekintve természetes.
3. Egy eszméletlen lusta ,elkényeztetett fiú. Szerencsés ember. Jó módú családból származik. Soha nem kellett csinálnia semmit,mindene megvolt. Van saját lakása. Nyaralójuk van a Balatonon. De még legalább 3 házuk van különböző helyeken Magyarországon. Burzsuj sportokat űz,síel,szörfözik. Állandóan külföldre utazik. Svájc,Amerika...Ha éppen úgy tartja kedve,elmegy egyet bulizni Prágába. Nem voltak még komoly kapcsolatai. Túlságosan lazán,félvállról veszi az életet,dehát megteheti,csak a mának él. Persze a többi sráchoz hasonlóan,ő is arra vágyik,hogy megtalálja az igazit,akit anyagi javaktól függetlenül szerethet...
Mind3 fiú 20 év körüli. Más más családból.
Én egyik sem vagyok,de ismerem mindhármat.
Kíváncsi vagyok,hogy a mai lányok,melyiket választanák.
Itt név nélkül bárki leírhatja őszintén a véleményét.
Nelem az egyok.sem nagyon jön be de ha muszály választani, akkor a 2-es . De rá tapadna a csajok azért nem jó.
Már bocsi de ha a 3-as a haverod. Én utálom.az elkényeztetett fiúkat.
egyik se túl jó, de a 3-ast tuti kizárnám, elkényeztetett köcsög sznob, szóba se állnék vele
talán a 2.at választanám
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!