Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiú a legszimpatikusabb? Melyik a legunszimpatikusabb? Melyikkel járnátok? (őszintén)
1. Egyszerű rendes fiú. Mindig segít,ha baj van. Szegény családból származik,de törekvő,vannak céljai. Szerény,és becsületes. Kicsit ügyetlen,és nem igazán talpraesett. Sokan baleknak tartják,de aranyos a maga módján. Külsőre átlagos, átlagos ruhákat hord. Csöppet sem hivalkodó. Komoly meghitt kapcsolatra vágyik,és még szűz. Még a szüleivel él.
2. Hosszú hajú rocker fiú. Nagyon vagány,és igen érdekes baráti köre van. Van egy bandája,és szoktak koncerteket adni. Szinte minden estéjét kocsmákban tölti haverokkal. A tanulás nem nagyon érdekli. Leszarja az egészet,és dolgozik helyette. Mivel elég menő,a csajok körében is népszerű. Nagyon sokan megvoltak már neki,szexen kívül semmi sem nagyon érdekli,nem találta még meg az igazit. Kedvenc ételei az alkohol és a cigi. Albérletben tengeti az életét. Nincs könnyű élete. A szülei elváltak, így hamar magára maradt. Egyfajta lázadás van benne a világgal szemben,ami a körülményket tekintve természetes.
3. Egy eszméletlen lusta ,elkényeztetett fiú. Szerencsés ember. Jó módú családból származik. Soha nem kellett csinálnia semmit,mindene megvolt. Van saját lakása. Nyaralójuk van a Balatonon. De még legalább 3 házuk van különböző helyeken Magyarországon. Burzsuj sportokat űz,síel,szörfözik. Állandóan külföldre utazik. Svájc,Amerika...Ha éppen úgy tartja kedve,elmegy egyet bulizni Prágába. Nem voltak még komoly kapcsolatai. Túlságosan lazán,félvállról veszi az életet,dehát megteheti,csak a mának él. Persze a többi sráchoz hasonlóan,ő is arra vágyik,hogy megtalálja az igazit,akit anyagi javaktól függetlenül szerethet...
Mind3 fiú 20 év körüli. Más más családból.
Én egyik sem vagyok,de ismerem mindhármat.
Kíváncsi vagyok,hogy a mai lányok,melyiket választanák.
Itt név nélkül bárki leírhatja őszintén a véleményét.
előző 22L vagyok
elhiszem h kibszott kényelmes gazdagnak lenni, csak pont emiatt az ilyen ember soha semmiért nem küzdött meg életében, és lehet h jól néz meg a csaját is kitömi pénzzel, de emberileg valószínűleg nem sokat ér. saját magáról állít ki bizonyítványt aki az ilyeneket részesíti előnyben, magyarul a pénzt. ezzel az erővel krvának is el lehet menni...
megint mindig 22L vagyok
tuti az jött le nektek h én egy szegény családból származom és az irigység beszél belőlem. hát ez nem így van. nem mondom h olyan gazdagok vagyunk, de viszonylag jól elvagyunk eresztve, nagy ház, 2 kocsi, nyaraló, ilyesmi. mégse olyan emberekkel barátkozom akik gazdagok. egyszerűen nem szeretem a hozzáállásukat. nem tartom magam rossz embernek, de sokkal erősebbnek, sokall több mindenre képesnek látom a rosszabb anyagi háttérrel rendelkező embereket, és többre is becsülöm őket.
Lehet hogy a pénz meg a jellem nem függ össze, de ebben a kérdésben elkényeztetettnek volt leírva a személy, ezért a 22L-nak teljesen igaza van :)
És én is az 1-est választanám. Lehet, hogy szegény, de arról nem ő tehet. És a másik, hogy az ügyetlen vagy szűz srácokat baromira nem szabad lenézni. Barátom is 20 körül van, volt már barátnője, de szűz maradt. Velem feküdt le először. Nagyon kitüntetettnek éreztem magam hogy velem jutott el először odáig. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!