Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számítógépes játék függő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítógépes játék függő társal mit lehet kezdeni, aki már szexelni sem akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

12 éve vagyunk együtt a párommal. Van egy három éves kislányunk.

Párom számítógép játék függő.Mióta ismerem sokat játszik, de az utóbbi években 5-6 éve kb, nem is tudom pontosan... Haza jön és estig ott ül a gép előtt. Ha valamiért fel rángatom onnan agresszív lesz beszédben. Mindent megcsinál amúgy,kislánnyal is segít, ha úgy van, de minimális időt tölt velünk. A másik,hogy inkább játszik, mint pl együtt lennénk szexuálisan.

Korábban kb 7-8 naponta igényelte a párom a szexet. Ha kezdeményeztem előbb, akkor elutasított. Azóta, hogy van gyerek 2 havonta vagyunk együtt! Korán elalszik, ő nem töri magát, hogy időt töltsünk együtt. Nem vagyunk öregek 30as éveink elején járunk. Én már feladtam, nem érzem magam nőnek, vonzónak az elutasítások miatt. Számtalan alkalommal beszéltem erről vele, hogy mit érzek. Soha nem jutottunk előrébb. Ő imád, nem fog annyit játszani, vonzódik hozzám stb, stb.. De most már igazán belefáradtam. Nem tudom mi többet tudnék tenni, de tudom, hogy nem tesz ez így boldoggá. :(

33/N

2023. jún. 2. 00:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%

A 20-ast kiegészítem azzal,. hogy a sok nyomorult ilyen nő még kis is forgatja a férfit,sokszor a saját lakásából.

Aztán ha a férfi kénytelen szülőkhöz költözni,akkor mamahoteles, perverz, lusta disznó,mert nincs lakása, ahová a nők megint betelepedhetnének.

A hiéna, a sakál ezekhez a nőkhöz képest kultúrlény!

2023. jún. 3. 11:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Miért nem tartasz szeretőt, kérdező?
2023. jún. 23. 05:38
 23/26 anonim ***** válasza:

"Ha valamiért fel rángatom onnan agresszív lesz beszédben." - Ne rángasd fel, inkább szépen kérd meg.

Én már feladtam, nem érzem magam nőnek - ne add fel! Aludd ki magad, öltözz csinosan, csinálj programokat, hívd őt is, ha nem jön, akkor menj el a gyerekkel, legyél vonzó. Majd csak észrevesz(i magát).

2023. jún. 24. 10:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Szuper választás volt a csávó! Én mint férfi sokáig leértékeltem magam, főleg a nők előtt. Mert hát egy nő a világ csúcsa, mert hát ha egy nő csak egy szót is szól a férfihoz az mekkora kitüntetés. Meg hát az egész világ a nők körül forog, mindig a nők válogatnak, a nő dönt mindenről. Mekkora megtisztelés egy nő mellett lenni stb.

Aztán elkezdtem észrevenni először azt, hogy a legtöbb nő nem is tud választani, csak valamiféle vágy vagy vágyak alapján dönt. Aztán észrevettem hogy sok nő eszméletlen sz*r családból jött, intelligencia, alapvető nő-férfi minta nélkül nőt fel. Aztán észrevettem hogy igen sok nő agyilag sem valami penge, se kreativitás, se célok. Azt is észrevettem hogy a célok kimerülnek a tündöklésbe, önimádatba. Vagy van egy másik réteg aki hozza a családi mintákat, egy szolgalélek, eleve egy alkesz vagy egy problémás pasit választ, mert hát ő is ezt látta otthon.

Aztán elgondolkoztam rajta, hogy az ilyen nők miért vagy mennyivel is többek mint én? Ezek után én válogattam. Egyébként ezt normális férfiként jó észrevenni, mert valami eszméletlen módon fel van borulva a mérleg. A másik meg az értékrend. Tudomásul kell venni, hogy ahány ember, annyi világ.

23. Te is leértékelted önmagad, nem vagy képes kitörni. Lehet hogy erre már módod sincs. A férj vagy a feleség ha nem tetszik, az SOSEM fog hosszú távon megváltozni. Az emberek tragédiája az, hogy nem hiszik el önmagukról azt, hogy jobbat is érdemelnének.

2023. jún. 24. 15:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Írj és kitalálunk valamit! 45/F
2023. jún. 24. 15:54
 26/26 anonim ***** válasza:
25. Dugnád mi?
2023. jún. 24. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!