Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a pár egyik tagja sokat ülne a gép előtt, játszik, videót néz stb?

Figyelt kérdés
Munkája is odaköti, a hobbija a számítógép, sokat játszik is, legalábbis szerintem. Napi 2 óra minimum megvan, és ez a legkevesebb, amit munka után tölt ott. Kíváncsi lennék más véleményekre ti hogy viselitek ezt? Vagy csak szerintem sok a napi 2-4 óra gép, játék akármi a munkán kívül?

2022. dec. 13. 12:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy azon kívül foglalkozik-e velem, vagy mondjuk hozzá nem lehet szólni, mert ő most játszik.

Tulajdonképpen zavarna akkor nagyon, de egyébként addig lefoglalnám magam mással én is.

2022. dec. 13. 12:43
 2/26 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, hogy mire marad ezen kívül ideje. Ha abból áll a napja, hogy reggel 8 kor leül a gép elé és kisebb megszakításokkal este 10 kor áll fel onnan akkor igen, ez sok.
2022. dec. 13. 12:47
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Én sokat ülök a gép előtt. Több mint napi 2 óra. De mégis jut idő a páromra, és a házimunkába is besegítek. Cserébe nem nézek agyhalott műsorokat a tv-ben.

Párom még nem panaszkodott emiatt.

2022. dec. 13. 12:52
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Mi mindketten hobbiszinten nyomjuk párommal. Mivel picit messzebb lakik, így a hétvége a miénk. Nincs gépezés, egymással foglalkozunk. :)
2022. dec. 13. 12:54
 5/26 anonim ***** válasza:
80%

Ez így tág fogalom! Pár? Hány évesek? Hányszor találkoznak? Együtt élnek? Házasok? Van gyerek?

Mert lehet pár egy 16 éves lány és egy 18 éves fiú is. Meg aztán lehet pár egy 44 éves nő és egy 48 éves férfi is három gyerekkel egy fedél alatt házasságban. Az hogy a tizenévesek kb. az idejük 99%-ban online vannak a neten az ma már megszokott. Az viszont hogy egy házastárs napi 6-8 órát játsszon és ezzek kivonja magát a családi életből, az nem természetes. Játszon akkor, ha a család pihen, vagy mindenkinek szabadidős foglalkozása van. Lehet a gép előtt ülni este is szex helyett! :D

2022. dec. 13. 13:07
 6/26 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy milyen pár, mindegyik szempont érdekel :)
2022. dec. 13. 13:56
 7/26 anonim ***** válasza:
41%

A játékfüggő exem óta megfogadtam, hogy nem jövök össze olyannal, aki ilyen játékokkal játszik.

Ő nem napi két órát tolta, hanem felkelt mondjuk 10-kor, aztán hajnali 3-ig kockult, csak enni állt meg. Megbeszélni nem lehetett vele, minden szabadidejét ezzel töltötte, még én voltam a szemét, ha akartam volna valami értelmes programot is, nem csak várni, hogy befejezze (nem éltünk együtt, a közös időnkből ment el). Egyébként a gépen történő dolgok a legveszélyesebbek, nem érzi, hogy elfárad, nem tud leállni.

Annyi értelmes dolog van, inkább valami más hobbijú palit keress magadnak!

2022. dec. 13. 14:07
 8/26 anonim ***** válasza:
49%
Furcsa egy világ ez, ahol a "gép előtt ülő" az játékfüggő, de az egész nap a telefont bizgeráló, fészbúkozó, tiktokot bámuló ember az "teljesen egészséges". Kicsit a "képzelt barát = őrület, de sokak képzelt barátja = Isten" logikai ellentmondásnak érzem ezt.
2022. dec. 13. 14:27
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
A férjem ilyen, bár ő nem játszik. Ő számítógépeket javítgat, ez a hobbija. Engem nem zavar, mert én is el tudom foglalni magam arra az 1-2 órára, amíg ő ezzel foglalkozik. Szerintem ha emellett van elég közösen eltöltött idő, közös programok akkor nem gond. Ha viszont ez eltolódik abba az irányba amikor a másik már elhanyagoltnak érzi magát a hobbi miatt, akkor ez igenis probléma.
2022. dec. 13. 14:31
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez a páron múlik. Minden a páron múlik... Az ő szokásaikon, pihenési módjukon. Én is úgy gondolom, hogy egy full kocka (értsd. alváson evésen, munkán kívül csak gépezik) és egy tevékeny hobbival rendelkező (túrázás, tánc, utazás...) ember nem tud hosszú távon együtt működni. De nem is kell, akkor mindenki keressen mást. Ha totál idegesít a másik hobbija, azzal nem kell húzni az időt. Ő is fog találni olyan lányt, aki meg egész nap vele nyomja a gamet (ma már nem ritkaság a gémer csaj, meg a gémer anyuka sem...)
2022. dec. 13. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!