Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha a pár egyik tagja sokat ülne a gép előtt, játszik, videót néz stb?
Attól függ, hogy azon kívül foglalkozik-e velem, vagy mondjuk hozzá nem lehet szólni, mert ő most játszik.
Tulajdonképpen zavarna akkor nagyon, de egyébként addig lefoglalnám magam mással én is.
Semmi. Én sokat ülök a gép előtt. Több mint napi 2 óra. De mégis jut idő a páromra, és a házimunkába is besegítek. Cserébe nem nézek agyhalott műsorokat a tv-ben.
Párom még nem panaszkodott emiatt.
Ez így tág fogalom! Pár? Hány évesek? Hányszor találkoznak? Együtt élnek? Házasok? Van gyerek?
Mert lehet pár egy 16 éves lány és egy 18 éves fiú is. Meg aztán lehet pár egy 44 éves nő és egy 48 éves férfi is három gyerekkel egy fedél alatt házasságban. Az hogy a tizenévesek kb. az idejük 99%-ban online vannak a neten az ma már megszokott. Az viszont hogy egy házastárs napi 6-8 órát játsszon és ezzek kivonja magát a családi életből, az nem természetes. Játszon akkor, ha a család pihen, vagy mindenkinek szabadidős foglalkozása van. Lehet a gép előtt ülni este is szex helyett! :D
A játékfüggő exem óta megfogadtam, hogy nem jövök össze olyannal, aki ilyen játékokkal játszik.
Ő nem napi két órát tolta, hanem felkelt mondjuk 10-kor, aztán hajnali 3-ig kockult, csak enni állt meg. Megbeszélni nem lehetett vele, minden szabadidejét ezzel töltötte, még én voltam a szemét, ha akartam volna valami értelmes programot is, nem csak várni, hogy befejezze (nem éltünk együtt, a közös időnkből ment el). Egyébként a gépen történő dolgok a legveszélyesebbek, nem érzi, hogy elfárad, nem tud leállni.
Annyi értelmes dolog van, inkább valami más hobbijú palit keress magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!