Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha a pár egyik tagja sokat ülne a gép előtt, játszik, videót néz stb?
20.
Erre lehet következtetni, hogy Incel és n kell senkinek.
Nekem ugyan van párom, de gyermeket én sem igazán szeretnék. Mondjuk nekem nehezebb is lenne.. most nem bánom. :)
Egyébként is a párom is kocka és perverzebb szerintem mint egy normál ember. :)
19.
Kicsit elavultak az információid, az utóbbi 5 évben összesen kettő hónapot laktam otthon, anyagi okokból, amúgy "csak" annyi, hogy lakásomat örököltem, de még ezzel együtt sem fordult elő, hogy az anyám mosott volna rám. A főzés más tészta, bár amikor egyedül éltem, magamnak főztem, de vasárnapi ebédre átmentem minden héten (vagy ha úgy volt akkor havi egyszer). De sok más dologban is régi infókkal bírsz, a lakhelyem sem az, ami régen volt (információd általában a 2012-2014 környéki állapotokat mutatja, innen sejtem honnan is ismerhetsz) akkor tényleg nem végeztem még semmilyen házimunkát, de akkor még szinte gyerek voltam. Egy pár hónappal ezelőtt testvéremmel együtt nevet változtattunk, hogy elszakadjunk apámtól és rokonaitól (én a teljeset megváltoztattam, régen esedékes volt, a régi ismerőseim persze erről nem tudnak, nem is tartozik rájuk).
20.
Ezt így sosem írtam. Egyedül értelmetlennek tartom és minden fikázás dacára tartom, hogy a gyerek után takarítani sosem lesz olyan szórakoztató, mint egy filmet megnézni vagy játszani valamilyen játékkal. Látom családos ismerősökön, hogy a felszínes vidámkodó máz mögött bizony-bizony sok kín és szenvedés búvik meg. Ha máskor nem is, osztálytalálkozón lerészegedve (ő, nem én), beismeri, hogy annyira azért nem nagyon a vidámság, mint ahogy beállítani próbálja és egy hazugság az egész. Ezzel nem is lenne baj, de próbálják ráerőszakolni mindenkire, hogy "ez a helyes út", holott nem több ez, mint dogmatikusság.
22.
Mondjuk ezzel teljesen egyet tudok érteni...
"Vagy csak szerintem sok a napi 2-4 óra gép"
Nyilván van a világon biztos még olyan ember, aki így gondolja, de szerintem egyáltalán nincs igazad.
Feltételezhető, hogy felnőtt ember, képes beosztani a szabadidejét.
Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy a "gép" a társas élete rovására ment, hiszen van valakije.
Aztán számoljunk egy kicsit! Mondjuk az ember hazaér jobb esetben olyan 4-5 óra környékén. Ha este 10-11 körül megy aludni, az azt jelenti, hogy van kb. 6 óra szabadideje. Nehogy már ilyen ovis szinten megszabjuk, hogy abban mit mennyi ideig csinálhat. :D
Nem mellékesen: az a "gép" rengeteg dologra használható. Én például tévét is azon nézek. De még ha nettó játékról is van szó, mondjuk egy izmosabb munkanap után bőven belefér ennyi.
Ami magát a párkapcsolatot illeti: ezt az adott két ember dönti el, hogy kinek mi fér bele. Mondjuk volt olyan exem - távkapcsolat volt, kb. kéthetente találkoztunk -, aki volt, hogy végig "kockult", ameddig ott voltam nála. (Ráadásul nem is olyasmivel, amit legalább nézni élvezetes, hanem... inkább nem írom le, mert még a végén magára ismer.) Na, az rohadtul irritáló tudott lenni. Most is egy gamer barátnőm van, de miért ne játszhatna? Én is szeretek egyébként. Ettől még munkanapokon dolgozunk, szabadidőnkben vannak közös programjaink, nem látok benne kvietni valót, hogy miért lenne probléma, ha az ember szeret játszani.
#3 "Cserébe nem nézek agyhalott műsorokat a tv-ben."
Ott a pont.
Egyébként pont ezen filóztunk múltkor barátnőmmel. Ha valaki esténként pár órát játszik, azon már sokan megrökönyödnek. Mondjuk most már jobb a helyzet, de egy 10 éve még elég kirekesztően vélekedtek róla. De tévézni azt lehet. Akármilyen hulladék műsort is néz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!