Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a pár egyik tagja sokat ülne a gép előtt, játszik, videót néz stb?

Figyelt kérdés
Munkája is odaköti, a hobbija a számítógép, sokat játszik is, legalábbis szerintem. Napi 2 óra minimum megvan, és ez a legkevesebb, amit munka után tölt ott. Kíváncsi lennék más véleményekre ti hogy viselitek ezt? Vagy csak szerintem sok a napi 2-4 óra gép, játék akármi a munkán kívül?

2022. dec. 13. 12:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%
10.Gémer apuka és gémer anyuka hogy alkot egy családot? :D
2022. dec. 13. 16:16
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen és egyszerűen :D (saját példa, bár nyilván nincs lehetőségünk reggeltől éjszakáig nyomni a munka-házimunka-gyerek hármas miatt)

Megosztjuk a játékidőt. Amíg egyikünk játszik, a másik a gyerekkel, meg egyéb házimunkával foglalatoskodik. Aztán cserélünk. Bár így együtt játszani nem tudunk (csak nagy ritkán), de amúgy is másfajta játékokat szeretünk.

2022. dec. 13. 16:28
 13/26 anonim ***** válasza:
12. Szerintem tökre jó hobbi. Mi is több mint egy éve vagyunk együtt párommal, mi ugyan együtt nyomjuk. De idővel szerintem nálunk is így lenne. :)
2022. dec. 13. 16:57
 14/26 anonim ***** válasza:
35%

Én gyakorlatból mondom, hogy a játék egy gémernek a legfontosabb az életében. Tehát a nap fénypontja a játék, a háztartás, a család és a gyerek amolyan gyorsan tudjuk már le kategória. Én egy állat voltam, egy fanatikus. Napi 10-12 óra játék. Soha semmi sem számított csak a játék. Rájöttem hogy ez nem mehet tovább, a játék az egy semmi, egy pszichés kielégülés, egy drog. Ezután változtattam, a család az első, a valóság. Másba kerestem meg a "győzelem" érzését, és így lett egy működő szép családom, lett egy olyan hobbim amiből szépen jön a bevétel. A játékokkal az a bakj, hogy rengeteg idő elmegy vele, és az egész játék környezet csak addig él, ameddig fut a szerver. Ha nem, akkor hussshhh, elb*sztál 10 évet az életedből, nyoma sem maradt. Milyen emlékeid lesznek? Hogy össze lootoltál 1000db rare itemet? vagy 10.000 kill streak-ed volt? Vagy hogy tesiből felmentettként 10 másodperc alatt futottál fel a 30-is emeletre és 5 headsot-ot osztottál ki? Ez nem a valóság. Én az elmúl 3 év alatt olyan dolgokat terveztem és gyártottam le, ami már több száz embernél ott van, rajta a saját logóm, mindegyik termék egy egyedi tervezés és kivitelezés. A valóság.

A család és a gémer felfogás összeegyeztethetetlen. Sokan próbálnak benne hinni, de nem fog működni. Ha két fanatikus összeáll, akkor viszont ne akarjanak gyereket, mert valaki öngyilkos lesz! :)

2022. dec. 13. 17:17
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
14. Én örülök a sikerednek, de sajnos nem mindenkinek jut olyan hobbi, ami pénzt is hoz. De pl. én nem a win-re, meg a loot-ra meg az eredményre megyek. Ez kapcsol ki, ez pihentet. Nyilván van még más is, amit szeretek, de nem lehet minden nap strandra menni, meg kinek mi jön be. Én nem a facebookot, meg a tiktokot pörgetem, hanem játszom. Nyilván már nem lehet minden gondolatom a játék, de ebbe menekülök, hogy elfelejtsem a sok napi stresszt.
2022. dec. 13. 17:31
 16/26 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok. Örülnék ha nem nyaggaznának nem hisztiznének nem tiltanák.
2022. dec. 13. 17:37
 17/26 anonim ***** válasza:
35%
Akkor járjon a gépével.🤣
2022. dec. 13. 19:44
 18/26 anonim ***** válasza:
38%
Na, megérkeznek a nagy családfanok is végre, akik előadják, hogy a gyerek után szart takarítani, meg túlórázni "hogy fussa ájfónra" nagyobb szórakozás, mint egy logikai játékban megoldani a fejtörőt, a kalandjátékban túljutni a legnehezebb részen vagy akcióban kinyírni a főboss-t.
2022. dec. 13. 19:49
 19/26 anonim ***** válasza:
50%

Edricus. Te meg se szólalj, téged még anyádék tartanak el ha jól tudom. Némileg összetettebb az élet családfőként, mint órákon át fejtörőt játszani, meg akcióban kinyírni a fő boss-t. A gyereked utáni szart meg azért takarítod össze, mert te vállaltad őt.

A számítógéppel történő játék a szórakozás része az életednek, a család meg maga a valóság, a gyerekedet nem teheted be a fiókba.

Ez nem nagy család fanság, hanem hogy ki hol tart az életben. Rád még az anyád mos meg főz, aztán itt sírsz hogy nincs nőd. Szóval nyomjad a fejtörőt meg akcióban irtsd ki a fő boss-t, az élet valódi dolgait meg bízd a felnőttekre! ;) A gyűlölet nagy úr, főleg ha fogalmatlansággal meg irigységgel párosul.

2022. dec. 13. 22:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez a hülyegyerek (Edricus) mindenhova odaírja, hogy aki házasodik vagy gyermeket vállal az egy hülye idióta. Hát ki hogy vezeti le a feszkót :D Gondolom az anyja nem szerette eléggé. Az eltartás nem szeretet.
2022. dec. 14. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!