Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számítógépes játék függő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítógépes játék függő társal mit lehet kezdeni, aki már szexelni sem akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

12 éve vagyunk együtt a párommal. Van egy három éves kislányunk.

Párom számítógép játék függő.Mióta ismerem sokat játszik, de az utóbbi években 5-6 éve kb, nem is tudom pontosan... Haza jön és estig ott ül a gép előtt. Ha valamiért fel rángatom onnan agresszív lesz beszédben. Mindent megcsinál amúgy,kislánnyal is segít, ha úgy van, de minimális időt tölt velünk. A másik,hogy inkább játszik, mint pl együtt lennénk szexuálisan.

Korábban kb 7-8 naponta igényelte a párom a szexet. Ha kezdeményeztem előbb, akkor elutasított. Azóta, hogy van gyerek 2 havonta vagyunk együtt! Korán elalszik, ő nem töri magát, hogy időt töltsünk együtt. Nem vagyunk öregek 30as éveink elején járunk. Én már feladtam, nem érzem magam nőnek, vonzónak az elutasítások miatt. Számtalan alkalommal beszéltem erről vele, hogy mit érzek. Soha nem jutottunk előrébb. Ő imád, nem fog annyit játszani, vonzódik hozzám stb, stb.. De most már igazán belefáradtam. Nem tudom mi többet tudnék tenni, de tudom, hogy nem tesz ez így boldoggá. :(

33/N

2023. jún. 2. 00:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%

Exem is ilyen volt, ráadásul ő 19-21 éves volt, amikor a legyet is röptében kéne, vagy a barátnőjét dolgoznia 0-24ben. De nem, ő kockult és max ha századjára mondtam, hogy szexeljünk, belement és 5 percig tartott. Mindennapos program volt, hogy én átmentem hozzá, ő kockult én meg sorozatot néztem. Jobb napjain a nap elején letudta a szexet, aztán gyors ebéd és hajnal 3kor jött aludni. Pedig én aztán mindent bevetettem, nem érdekelte, hogy meztelenül vonaglok előtte, vagy az asztal alatt szopom.

Én szakítottam vele, mert többszöri megbeszélés után sem változtatott. Kedvenc sztorim, hogy mennyire örült, hogy az utolsó hétvégén a szakítás előtt nem kezdeményeztem a szexet, gondolta, de jó végre nyugtom van. Majd hirtelen agyoncsapta a tudat, hogy én kidobom őt :D De meg is érdemelte, akinek nem kell a fiatal barátnőjének se a teste se a társasága, csak kockulni tud, az vegye feleségül a számítógépet és verje játék karakterekre.

2023. jún. 2. 10:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva van! Mivel a feleségem állandóan attól retteg hogy nehogy szex legyen este, így ő mondja hogy menjek már játszani. Holott sose játszottam, de neki fontosabb hogy ne legyek mellette esténként.
2023. jún. 2. 11:08
 13/26 anonim ***** válasza:
57%
Kidobni
2023. jún. 2. 11:11
 14/26 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem te is tudod a választ. Sőt, talán már döntöttél is. Most itt a megerősítés: igen, jól döntöttél. Nagyon nem jó, ha ezt a példát látja a 3 éves gyerek. Biztosan elmentél a falig, (meg még talán azon is túl) ezért a házasságért.

A férjednek szakemberre (pszichiáter, addiktológus) lenne szüksége. De nem fog elmenni, te meg nem kényszerítheted. Biztosan ezerszer lezongoráztátok már ezt. Most legyél bátor és lépj.

2023. jún. 2. 11:57
 15/26 anonim ***** válasza:
12%

Nincs szüksége pszichiáterre a férjének sem.

Minden bizonnyal az lehet a gond, hogy olyan nővel van együtt, aki nem felel meg neki. Nem valószínű, hogy a Kérdezőben álmai nőjét találta meg, ezért inkább a videójátékokba menekül.

2023. jún. 2. 12:07
 16/26 anonim ***** válasza:
44%
#15 Normális ember ilyenkor elválik, és keres megfelelőbb partnert. Nem a videojátékokba menekül az esetleges papírmunka elől.
2023. jún. 2. 12:15
 17/26 anonim ***** válasza:
29%
16. Gyerek vagy még! Nekem is mondta a feleségem egy kész életből, gyerek, házak, autók, hogy nem én vagyok álmai férfija, sőt. Szexuálisan sosem talált vonzónak, ezt ma már úgy érzékelteti hogy nincs szex egyáltalán. Elváltam? Nem! Minek? Egy okot mondj ami felülírja azt, hogy amiért vért izzadtam feladjam. Nyitott vagyok új nőre, de csak viszonyban. Tudod ki fogja a szemétdombra vetni mindazt amit elértem!
2023. jún. 2. 12:25
 18/26 anonim ***** válasza:
40%
Nem gyerek, hanem normális gondolkodású. Te vagy a hülye.
2023. jún. 2. 12:35
 19/26 anonim ***** válasza:
27%

Pedig a #17-es kommentelő leírta a kegyetlen igazságot, hogy miként zajlanak időnként a dolgok.

Ez a tény, nem az, amit a Cosmolpolitan meg a Joy ír le.

2023. jún. 2. 13:16
 20/26 anonim ***** válasza:
39%

19. A válásokat is anők kezdeményezik, hiszen tudják hogy a válás után csak ők jönnek ki jól a dologból! Egy férfi ha elvált, marad a leégés, a magány, a párkapcsolati elutasítások, a gyerektartás. Egy férfi büszke az élete munkájára, mármint egy FÉRFI. A mai feleségek többségének nincs szüksége FÉRFIRE, nekik csak egy cseléd kell, mert hát minden csak a feleségek körül zajlik. Válás? Uccu neki, egy nőnek utána indul be a kaland, a sorozat randik, azzal szexelnek akivel csak akarnak, jöhet a szuper pasi, a nyaralások, a vacsorázások. Egy elvált FÉRFI meg kinek kell? 40 felett? Gyerekkel? Itt már ócska vénemberekről beszélünk, az én gyomrom meg nem veszi be azt hogy bárki is lenézzen meg öregembernek hívjon. Letettem én már bőven azt az asztalra, amit egy FÉRFINEK le kell, sőt.

Csak hát őnagysága, vagyis őnagyságaiknak addig kell a férj, amíg megadják a biztonságot. Az összes többi nőkre vonatkozó dolgok már TEHERNEK minősülnek! Szex? Óóó micsoda elvárásai vannak egy férjnek! Ez simán megér egy válást, ez megéri hogy balhét balhéra halmozzon egy feleség! Meg hát játszani kell az áldozat szerepét. Jöhet a válás, jöhet a másodvirágzás az elvált feleségeknek! Pasi hegyek, randi hegyek, szex hegyek. Naná hogy jó dolog a válás! Aztán nézzük már meg az elvált férfiakat is párhuzamosan! Mint egy elhasznált zsebkendők, sz*rba sincsenek nézve, mindenhol csak a hátrányos megkülönböztetést kapják. Mit is? az hogy te is elváltál? Biztos csaltad az asszonyt vagy verted, biztos gyenge voltál az ágyban, vagy kevés pénzt viszel haza. Ééééén? Dehogy! Na jó, nem kell magyarázni...

Nő? Elváltál? Király! Jól csináltad hogy otthagytad a szemétláda férjed! Van kedved randizni velem?

Kb. ez a felállás.

2023. jún. 2. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!