Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek az én helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek az én helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Együtt vagyok már egy fiúval lassan 5 éve, több, mint két éve együtt is lakunk. Sajnos/nem sajnos túl korán jöttünk össze és most vagyok abban a korban, hogy buliznék, mennék ide-oda, úgymond szabadságra vágyom. Mégsem merek ez miatt szakítani a párommal, mivel tudom, hogy nála jobbat nem tudnék találni, nem d,rogozik, iszik, nőzik szóval semmi ilyesmi. Nem akarom vagyis inkább nem tudom megtenni ezt a lépést, mégis egyre jobban érik bennem, hogy már nem bírom, bűntudatom is van, amiért ezt érzem, mert szeretem őt és tudom, hogy ő is engem.

Ti ezt, hogy tudnátok megoldani, vagy ha ti voltatok ilyen helyzetben, ti ezt hogy oldottátok meg?

2023. máj. 31. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon nem egészséges kapcsolat. Szakíts vele.
2023. jún. 1. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Wow. Nagyon jól érzed, hogy nem szabad ezzel a fiúval megállapodni.

Én azt tanácsolom, hogy még ne szakíts. Méghozzá azért ne, mert ha most csak egyszerűen szakítasz, a következő kapcsolatod is hasonló lesz. Csak ott már házassággal, gyerekkel, közös hitellel súlyosbítva. Inkább kezdd el azokat a dolgokat csinálni, amiket te szeretnél. Ne kérj engedélyt, egyszerűen csak csináld, amit szeretnél. Állj ki magadért, húzd meg a határaidat. Attól se ijedj meg, ha szakít veled miatta a barátod. Vissza fogja magát könyörögni vagy 20szor. Ezek a típusú emberek nem eresztik el olyan könnyen az áldozatukat. Ha esetleg tettlegességig fajulna a dolog, akkor természetesen azonnal szakítani kell és a rendőrségnél távoltartási végzést kérni.

Ja, és nagyon figyelj oda a védekezésre! Semmiképp se vállalj gyereket ezzel a fiúval.

2023. jún. 2. 09:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Jesszus.

Néha meg tudom érteni, amikor valaki elmondja, hogy rosszul esik neki valami, de hogy ilyen mértékben korlátozzanak, az nem egészséges.

Mi lesz később? Nem viheted el a gyereketeket nélküle a játszótérre?

A leírásodból ítélve ez egy mérgező, bántalmazó kapcsolat. 2 oka van annak, hogy ezt gondolom:

1.) Nem írtad le a kérdésedben, hogy azért szükséges a szakítás, mert mellette nem mehetsz sehová -> Elhitette veled teljesen, hogy ez normális.

2.) Azt gondolod, hogy nem találsz nála jobbat, mert nem drogozik, iszik, nőzik -> teljesen lerombolta az önbizalmadat.

Hát mondok neked valamit. Te egy fiatal, hűséges, értékes lány vagy. Találsz olyat, aki nem drogozik, iszik, nőzik és aki mellett meg tudod élni a fiatalságodat. Ennek alapnak kellene lennie. Ő nem a legjobb opció, csak az egyetlen, amit ismersz, mert fiatalon jöttetek össze.

2023. jún. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!