Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Parommal 20as eveink veget jarjuk.
10 eve vagyunk egyutt, van egy 3 eves kisfiunk.
A gyerek szuletese ota gyakorlatilag masbol nem all a kapcsolatunk csak veszekedesbol, amik egyre durvulnak.
Kezdetektol fogva mast nem kapok tole csak kioktatast,hogy mindent rosszul csinalok es egy sz@r apa vagyok. Ha adok sapkat a gyerekre az a baj,ha nem akkor az. Szo szerint itt tartunk.
Mas gondolat nem letezik csak az ove, ha valami nem ugy alakul,ahogy azt o szeretne kiborul es agresszivan viselkedik.
Allandoan a fejemhez vagja,hogy semmit sem csinalok itthon. Amilyen hazimunka csak letezik abbol kiveszem a reszem. Ha igazsagos akarok lenni o valoban tobbet takarit, mert tobbet van itthon. De szabadidom nagyreszeben en is mast nem csinalok, csak mosogatok,teregetek,bevasarlok...
Reszerol a vitaink tettlegessegge is fajultak lokdosodes,utogetes formajaban, amikrt en nem szeretnek visszaadni, 1 mert latja a gyerek, 2 nem szeretnek en lenni a "bantalmazo ferfi".
Legutobb annyira begozolt, hogy elkezdte a lakasban osszepakolni a holmijaim, es kozolte a gyerekkel,hogy apa elmegy, mert apa utal teged.
Hogy lehet ilyet mondani?
Legutobb ledontott a labamrol egy hanyos-hasmeneses virus. Ekkor is szinten annyi volt a reakcioja hogy takarodjak anyamekhoz doglodjek ott az agyban.
Hetkoznap valoban keves idot toltok a kisfiammal,mert 7-5ig dolgozom+ hazaut.
O a kornyeken dolgozik, es kb. csak 6 orat igy termeszetesen az esetek nagyreszeben o hozza/viszi a gyereket bolcsodebe.
Nagyon vacilalok azon hogy elhagyom mert tenyleg megkeseriti a minden apjaim. Amit leirtam a viselkedeserol, csak toredeke annak amit valoban muvel, es tonkretesz teljesen mentalisan. De ha belegondolok abba hogy utana nem vagyok resze a kisfiam mindennapjainak, belebetegszem a gondolatba.
Valamint, ismerve ot elkezdene ellenem is hangolni..
Mit tennetek a helyemben? Valaki volt mar hasonlo helyzetben?
Ugy erzem en minden megadok a csaladomnak erzelmileg es anyagilag is. Stabil munkahelyem van boven atlagon feluli fizetessel.
Nem iszom,nem verem, nem drogozok, de megis eg, szornyeteg vagyok a szemeben, ami nagyon szomoruva tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!