Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább az egyedüllét mint egy ilyen társ, mit tennétek
a helyemben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sikeres az ismerkedésbeb, későn lett az első párkapcsolatom is. Sajnos a barátnőm egyre elviselhetetlenebb, akarnok, irányításmániás, mindenbe beleszól meg akarja határozni hogy éljem az életem, hol dolgozzak stb.
Igazából csak azért nem szakítottam vele még mert hogy ő van több mint a semmi mégha durván is hangzik ez most.
Ha nem tesz boldoggá, akkor mi értelme? Elvileg azért lennénk kapcsolatban, hogy boldogabbak legyünk, mint egyedül. Egy ilyen kapcsolatnál szerintem egyedül is jobb.
2023. márc. 22. 11:25
3/13 anonim válasza:
Neked kell tudni, szűz kibicként azt mondom, mindenki elviselhetetlen valahol, de van egy imádni való része is ami miatt még a halált el tudjuk viselni csak , hogy ő vele lehessünk
2023. márc. 22. 11:29
4/13 anonim válasza:
13 éve házasságban élő férfiként azt mondom: addig válogass körültekintően, amíg nincs házasság, közös lakás és közös gyerek!
Vágd ki a csajt a fenébe. Utána hirtelen az önbizalmad is több lesz, hogy azért veled sem lehet mindent megcsinálni.
2023. márc. 22. 11:38
5/13 anonim válasza:
A csaj az egyetlen akadálya, hogy találj valaki normálisat. Dobd ki, ennél egyedül is jobb, és még az is lehet, hogy találsz jobbat.
Egy biztos: ha vele maradsz, akkor jobb már nem lesz, csak egyre rosszabb.
2023. márc. 22. 11:40
6/13 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy önsorsrontó.
2023. márc. 22. 11:40
7/13 anonim válasza:
Ha választani kell, hogy üres legyen a gyomrom, vagy ciánnal lakjak jól, meglepő módon nem a ciánt ávlasztanám.
2023. márc. 22. 11:41
8/13 anonim válasza:
Ha nem vagy boldog vagy nem hozható már helyre az egyensúly a kapcsolatban akkor inkább az egyedüllét. Csak azért ne legyél valakivel, mert attól tartasz, hogy majd nem találsz mást. Általában így születnek a bántalmazó kapcsolatok. Legyen az lelki vagy fizikai.
2023. márc. 22. 12:26
9/13 anonim válasza:
Egyedül lét.Nem is érzem, ha valaki nem megfelelő, akkor inkább egyefül, ez az alap.Pszichésen kelll valamit rendbe tenni Nálad.
2023. márc. 22. 12:55
10/13 anonim válasza:
Lehet hogy nehéz lesz először egyedül, de így meg olyan élményektől fosztod meg magad ami a csaj mellett meg sem történhet. Ha annyira rossz a kapcsolat akkor jobb egyedül, hidd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!