Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Előre kérek mindenkit, hogy normális válaszokat adjatok.

Kezdjük a sztorit: Egy ideje észrevettem, hogy nagyon magányos vagyok. A PC játékok már nem kötnek le annyira, mint régen, illetve a GTA 5 kicsit csalódás volt számomra (a GTA 4 még nagyobb...) Sokáig nem érdekelt, hogy egyedül vagyok, de most igen. Sokat elmélkedtem ezen, és most már ott tartok, hogy azok a dolgok sem mennek, amikben régen nagyon jó voltam (kivéve pl. az angolt, gépszerelést, matekot stb.) Pl. a játékok, néhány tantárgy. Tudom, keressek társaságot, de a suliban nem nagyon van erre lehetőségem, az osztályom nagy része le se toj, a többi osztállyal meg nem nagyon van kapcsolatom. Van 1-2 jófej ember, pl. az egyik régi osztálytársam, de ő messze lakik, facen meg csak nagyon ritkán tudunk beszélni, mert ritkán van fent. A többi meg igaz, hogy a suliba jár, de csak az egyikkel szoktam összefutni néha. (Vele szoktam beszélni ettől függetlenül) Valami ötlet, hogy ezeket a hiány-és sikertelenségérzéseket elmulasztani? Ugyanis egy hónap múlva angol osztályzóm van, és nagyon jól kéne teljesítenem rajta. Ha valami nem gömbölyű a kérdésben, akkor szóljatok, este van, szétszórt vagyok, fáradt vagyok, és nem bírok már rendesen fogalmazni. Előre is köszi a hasznos válaszokat!

15f

2016. márc. 15. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Hanyagold a gamelést, és feküdj rá az angoltanulásra. Akár magántanárral, akár külön tanfolyammal. Suliban nem tanítják jól? Esetleg úgy is tudnál haverokodni, hogy egy-egy szimpatikus embert leszólítasz/rájuk írsz, hogy volna-e kedvük gyakorolni veled angolt.
2016. márc. 15. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Az angoltanulásból nincs hiány, szerencsére még viszonylag friss a nyelvtudásom, mert tavaly augusztusban nyelvvizsgáztam, (euro b2), ezért pl. a nyelvtannal nincsenek problémáim, szövegértéssel sem, a levélírásra kezdtem el ráfeküdni. Igazából nagyanyámmal tudnék angol tanulni, de sok értelme nem lenne, mindkettőnknek gond lenne, viszont abban tud segíteni, hogy megmondja, egy adott levelem mennyire jó stb... De az alapvetően az én dolgom, belátom, ma is angoloztam. Az érettségitől nem félek, mert az egyáltalán nem nehéz (középszint), ettől függetlenül félek mindkét vizsgától, mert vizsgahelyzetben minden nehezebb... :/
2016. márc. 15. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
tanulással vagy a magánnyal van gondod? sztem keress társaságot, akikkel tudsz lógni és ne izgulj a tanulás miatt, bizonyítani máskor is tudsz
2016. márc. 15. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
39%

gamer + magány + angol?

játssz online RP-t angolokkal :)

pl SA-MP-ben (GTA SA Multi) van erre lehetőség, igaz sokszor szlengesekkel találkozni, de nekem pl akkor fejlődött rengeteget az angolom amikor elkezdtem azzal játszani...

vagy kereshetsz más módot is, nem feltétlen RP kell...

tudsz írásban, vagy szóban (ts, skype...) is beszélni, mellette nem is megerőltetés, mert szórakozás :)

De ha csak társaságra vágysz akkor is tudsz online játékokban magyarokat keresni, vagy akár személyesen is...

23F

2016. márc. 16. 07:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első kommentelő válaszát nagyon csípom és kiegészíteném azzal, hogy egy kis testmozgással ha megfűszerezed a napjaidat, akkor sokkalta könnyebben fogod venni az éppen aktuális feladatokat, akadályokat. Napi egyszeri-kétszeri 20-20 percnyi futás csodákra képes. Fel a fejjel, minden rendben lesz. Fontos a pozitív gondolkodás.
2016. márc. 16. 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Tegnap eléggé magam alatt voltam, a gépem is rakoncátlankodott, de ma előjött néhány lehetőség, ezt ki is használom! :D Köszi a normális válaszokat, mindenkinek ment a +1!
2016. márc. 16. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:
hehehe btw egész jól sikerült az angol osztályzó, 5-5-5 :D
2016. ápr. 13. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!