Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom más nők képeit lájkolja (nem face, nem insta, ez fontos!) akkor az ugyanaz, mintha én küldenék intimebb képet magamról valakinek?
Figyelt kérdés
Kifejtettem neki, hogy azért zavar, mert engem szinte sose dícsér külsőre (mondjuk tudom hogy nem dìcsérgetős típus és ő se tud mit kezdeni vele ha én dicsérem). Máshogy (tettekben) maximálisan érzem hogy szeret, bújik, megérint mindig, átölel, abszolút a kedvemben jár.2023. máj. 31. 18:45
11/12 anonim válasza:
Nem ugyanaz egy kis macskát likeolni, mint egy félmeztelen, motoron pucsito not. Ha szerinte ugyanaz a kettő, akkor komoly gondok vannak fejben :D
12/12 anonim válasza:
Nem, egyálalán nem ugyanaz.
De a "kapcsolatotok" sem normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!