Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a csaj total megorult, mert órákig nem írtam vissza? Elkezdett írogatni, mint egy gép. Kérdezte, mikor találkozunk, én meg nem válaszoltam, nem is olvastam és erre elgurult nála a gyógyszer. Hosszabb ismeretség
Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 17:54
11/32 anonim válasza:
Miért nem hív fel, ha akar vmit
12/32 A kérdező kommentje:
Nem szoktam felvenni
2023. máj. 25. 18:54
13/32 A kérdező kommentje:
Nem beszélünk annyit telon
2023. máj. 25. 18:54
15/32 A kérdező kommentje:
Három éve tart, jártunk ,volt lazább is, talán most lazább
2023. máj. 25. 19:02
16/32 anonim válasza:
17/32 anonim válasza:
Szóval elvagytok. Gondolom, nem érdekel annyira, ő ezt érzi és pánikol. Hát talán le kellene ülni beszélni. Vagy hanyagold. Hátha ő komolyan gondolja, te meg csak szexelni akarsz.
18/32 anonim válasza:
Gondolom, nem ez volt az első eset, hogy így ignoráltad...
Azt gondolom, talán túlreagálta, de csak azért, mert nem érsz annyit, hogy emiatt szenvedjen... Te meg sumák tahó vagy, ennyi.
19/32 anonim válasza:
Ha egész nap nem válaszolnál, miközben látom hogy online vagy, max egyszer rákérdeznék minden rendben van-e.
Nem normális üzenetekkel zúditani a másikat, gyerekes és beteg dolog.
De te se vagy teljesen korrekt, nincs két perced válaszni egy üzenetre? Vagy ennyire nem érdekel?
Akkor meg minek vagytok együtt bárhogyan is??
20/32 A kérdező kommentje:
O is ezt tette. Reggel írt. Majd még kétszer kérdezte hogy jól vagyok e..meg azt is írta H nem kötelező talizni ,semmi gond, Csak írjam meg. Ezekre se válaszoltam ,sőt el se olvastam..este meg megőrült. Nem tudom,hogy ez részemről akkora hiba volt e
2023. máj. 25. 19:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!