Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jövője lehet így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jövője lehet így a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

27 leszek nemsokára a párom 40.Szeretnék családot de azt mondta ő még nem. Majd később de úgy láttom rajta nem igazán szeretne.

Azt mondja hogy így is utalok mosni, gyerek mellet még több kell. Akkor a gazdasági válságra hivatkozik amit értek de akkor sose fogok szülni mert ez nem lesz már jobb.

Nem tudom így mi lesz nagyon szeretem és nem akarom el veszíteni.

2023. máj. 22. 14:04
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Jó lenne, de ő nem olyan együtt nem is megyünk sehova de ja villogni akar. A testem meg nem nevezném elemi erőnek.
2023. máj. 24. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!