Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Májusban voltam 18 éves, a srác augusztusban lesz 17. szerintetek lehet így jövője a kapcsolatunknak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 17:14
1/7 anonim válasza:
Jósoknak vagy jövendő mondóknak nézel minket?
Kislány, a jövőt senki sem ismeri!!!
Ha tesztek a kapcsolatért mind a ketten, akkor lehet jövője, ha meg nem, akkor meg nem! Ilyen egyszerű!
2/7 anonim válasza:
Most akármit is gondolsz magadról, a kapcsolatokról, az hogy mi a ciki mi a nem, 5 év múlva te röhögni fogsz ezeken az elméleteken és gondolkodásmódon. Akkor lesz ennek jövője, ha betartod amit az 1-es írt.
3/7 anonim válasza:
nincs. Házasságok 60+%a válással végződik.. Párkapcsolatoknál a szakítási arány még magasabb lehet.
majd 20onévesen bekapcsol nála, vagy nálad a "jaj, nem éltem ki magam" program, és eldobja az illető az elmúlt 5-7 évet egy kis kalandért cserébe.
4/7 anonim válasza:
Valami megcsillant a gömbömben :O, látok egy kis kezet és fejet, gyereknevetést és sírást, egy boldog anyukát a férjével és a fiával, de nem te vagy az XD
5/7 anonim válasza:
A válások 100 százaléka házassággal kezdődik.
6/7 A kérdező kommentje:
Uhhhh de kedvesek vagytok. De Köszönöm. Itt a kèrdès a korkülönbsègre felé irànyult, ès nem azt mondtam, hogy holnap hozzà megyek, ti meg mondjàtok meg, hogy lesz -e válàs vagy nem. De azert megeggyszer Köszönöm
2016. jún. 18. 18:17
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Ennyi korkülönbség semmi. Felesleges problémázni rajta. Ha mégsem jöttök ki jól az úgysem emiatt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!