Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok és van egy 21 éves barátom. Szerintetek van jövője a kapcsolatunknak?
Jaj már emberek! Nem azzal van a baj, hogy barátja van 13 évesen, hanem hogy az illető 21 éves!
Kedves kérdező, ezt tényleg büntetik, ráadásul rengeteg év van köztetek. Ilyen korban, mint amiben te vagy, 3 év is mar meghatározó tud lenni.
Egyébként is: ha tényleg szeret teged, akkor is neki más vágyai vannak mint neked, ha érted, mire celzok. Lehet, hogy szeret, de mi van ha egyszer csak elkapja a hév, megcsókol, es megtörténik?
Szakits vele minél elobb, ne áltassátok magatokat, a kapcsolatotoknak nincs jövője, es mégegyszer hangsúlyozom: BÜNTETENDŐ!
Tudod, nem az a baj, hogy te próbálkozol, mert te korodban én is rajongtam az idősebb fiúkért, ez rendben is van.
De hogy a 21 éves mi a fenét akar tőled - a puncuson kívül-, az már nincs!
Alapból nyolc év nem nagy különbség mondjuk 24-32 és ilyesmi korban, de nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!