Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jövője lehet így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jövője lehet így a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

27 leszek nemsokára a párom 40.Szeretnék családot de azt mondta ő még nem. Majd később de úgy láttom rajta nem igazán szeretne.

Azt mondja hogy így is utalok mosni, gyerek mellet még több kell. Akkor a gazdasági válságra hivatkozik amit értek de akkor sose fogok szülni mert ez nem lesz már jobb.

Nem tudom így mi lesz nagyon szeretem és nem akarom el veszíteni.

2023. máj. 22. 14:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

9-es voltam. Tudod mit? A pasit most nem minősíteném, mert a csúnya szavakat tartalmazó választ nem lehet elküldeni. Próbálom finoman. Neki van gyereke, akiről ha nálatok van te is gondoskodsz, szereted. Ő enged az exe hisztijének és ahelyett, hogy azt mondaná, hogy te is részese vagy a gyerek életének, az övének meg főleg, nem vállal fel. Nem vesz neked semmit, elfelejti a születésnapodat. Nagyon kényelmes neki, hogy vagy, hiszen van párja, aki ha kell, tutujgatja a gyerekét is, meg gondolom ki vannak elégítve az igényei és ez így neki pont meg is felel.

Nem oltogatni akarlak, de ez így már magában is gáz. És akkor jön még az is, hogy neki esze ágában nincs másik gyereket vállalni, hiszen már van egy, ő ezzel megvan. Tőled meg 27 évesen teljesen normális igény, hogy végre szeretnél gyereket. Az a szégyen és a szemét húzás tőle, hogy eddig hitegetett, hiszen gondolom, hogy te a kapcsolat elején tisztáztad, hogy szeretnél családot. Az az ismerősnőm jut erről most eszembe, aki szintén egy gyerekes férfival élt együtt. Imádta a férfi gyerekeit, akik heti váltásban náluk voltak. De ő szeretett volna sajátot is. Pár év halasztgatás után a pasi kibökte, hogy látja, úgy szereti a gyerekeket, mintha a sajátjai lennének és milyen jó, hogy már ilyen nagyok, ő nem kezdené újra. Örüljön a nő, hogy van a két gyerek. A csaj nem volt szívbajos, törtek a tányérok, a pasi úgy menekült ki a házból. 8 éve voltak együtt úgy, hogy a nő pici koruktól (óvodások voltak, amikor megismerte őket) nevelte, szerette, sajátjaként kezelte a férfi gyerekeit, de mindig akart sajátot is. Nagyon rövid időn belül megismerte a mostani férjét és nem sz@rakodtak, 3 gyerekük van. Mint az orgonasípok :)

Tudod, nem az a baj, ha valaki nem akar gyereket. De az, hogy hiteget és abban reménykedik, hogy te majd meggondolod magad és mégsem akarsz majd, az nagyon a legalja dolog.

Az előzőekben leírtam, hogy én is kiraktam a páromat. Én nem 27 vagyok, szóval nekem már nincs időm ragaszkodni olyan emberhez, aki tulajdonképpen soha nem akart gyereket. Arra sincs, hogy azon romantikázzak, hogy sok minden milyen jó vele. Persze, nagyon jó, de olyan sarkalatos kérdésben térünk el, ami nem áthidalható.

Csak te tudod, hogy mit szeretnél, de veszett ügyre ne pazarolj időt, mert abból nincs sok.

2023. máj. 22. 21:56
 12/21 A kérdező kommentje:

Igen igazatok van és már én is érzem hogy ebből nem lesz semmi hosszútávon nagyon nehéz és nem értem, mért ilyen azt mondja azért nem vesz úgy nekem semmit mert többet vár el tőlem, az igaz hogy ha kell valami és nekem hamarabb el fogy a fizetésem mert be vásárolom ami kell, konyha, fürdőszoba, ilyenek akkor ad reggelire. De jól esne néha ha venne egy könyvet vagy valami.

Én mindig készülök neki szülinapjára is. Főzök, mosok, takarítok, dolgozok mellete. Törődök a kis fiúval,ugyan úgy mint a sajátommal tenném. Nem húzzom le nem csalom meg még is ezt csinálja. Mondtam neki néha igen is annak ellenére hogy utal ki mozdulni erőt vehetne magán. Mert nekem a bulizás ki maradt az életemből. Jó volna néha csinálni valamit. Szóval kicsit félek, mert úgy mond most ez az életem aztán kezdeni mindent elölről.

Nehezen tudnám őt el engedi, mert ennek ellenére szeretem de tudom hogy ő sajna nem szeret engem hogy ki álljon értem és változtason a hozzáállásán.

2023. máj. 23. 09:40
 13/21 anonim ***** válasza:

Téged se nem szeret, se nem tisztel. Becsicskul az exnek - te mint a párja, nem lehetsz ott a gyereke ballagásán, de főzni-mosni-takarítani szabad mikor nálatok van a gyereke, foglalkozhatsz vele nyugodtan.

Nem akar úgy járni, mint az ex-szel.

Ő nyilvánvalóan nem akar veled - és már talán mással sem - több gyereket vállalni. Amúgy is szrul bánik veled. Szerintem engedd el, nincs neked erre időd és nagyon nem ezt érdemled.

2023. máj. 23. 09:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján amúgy én akkor sem szülnék neki, ha amúgy akarna gyereket. Ilyen kapcsolatba jobb nem belekötni magad, ebből még addig kilépni, amíg megteheted.
2023. máj. 23. 09:51
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ❤️
2023. máj. 23. 10:28
 16/21 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy többet vár el? Mi többet még?

😂 És te ezt el is hiszed?

Kedves, ezt most zárd le, és fuss.

2023. máj. 23. 11:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Természetesnek veszi, hogy ott vagy, törődsz a gyerekével, szereted mindkettőt, ő meg nem képes veled semmi programot csinálni, mert neki nincs kedve? Értem én, hogy fáradt, de ha szeretek valakit, akkor néha megteszek neki olyat is, amihez annyira nincs kedvem, ha őt ezzel boldoggá teszem, akkor örülök az örömének. Neked hiányérzeted van mellette. Gondolom nem arról van szó, hogy minden áldott nap buliznál, meg moziba, színházba járnál, de jól esne néha egy-egy közös program. Ez nem nagy elvárás. És 27 éves vagy! Nagyon fiatal! Ha nem érzed, hogy szeret, akkor mi a kérdés? Mitől félsz?
2023. máj. 23. 11:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Szar.
2023. máj. 23. 13:05
 19/21 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom mért félek lépni, sose voltam ilyen. Csak tudom hogy nagyon hiányozna és sajnálom a kis fiút is. Nagyon ragaszkodik hozzám.
2023. máj. 23. 15:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Csak azért van veled, mert jó a tested és lehet vleed villogni. Ennyi. Ne hidd, hogy különleges vagy - egy francokat, ha nagyon lógsz a gyerektémán, egy héten belül kidob és talál más fiatal csajt, akivel villoghat.

Neked mondjuk eleve nem bromi nagy redflag, hogy egy nála 14 évvel fiatalabb kiscsajjal kavar?

2023. máj. 23. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!