Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom félrelépett miattam, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Őszinte leszek és egyszerű. Új albérletre vágytunk mert túl kicsi volt az előző, a 14 éves tesójával és vele élek, sajnos családi problémák miatt fogadtuk be a kis srácot. Elég sokat dolgoztam mostanában a gyárban, főleg éjszaka, a sok pótlék miatt, hogy összejöjjön a kaukcióra a pénz, párom érettségi óta nem dolgozik, és én tartom fenn hármunkat. Eddig kétszer lépett félre másfél év alatt, ugyanazzal az emberrel,de megbocsátani meg tudok, mert az én hibám, lehet nem adtam annyit amennyi kellett volna, mert túl sokat voltam távol dolgozni, ma pedig ugyanezzel a sráccal el mennék közösen bor fesztiválra, meg majd jön a szülinapi bulijára barátnőmnek, hogy tudom elfogadni hogy én vagyok a hibás mindezèrt, és elfogadni ezt az egészet? Párom és a srác szerint nagyon féltékeny, és bunkó dolog ha nem enegdem vele sehova:/ Délelőtt bocsánatot kértem se nem hatott... Úgy érzem nagyon elrontottam
Jól értem? Eltartod, megcsalt és te kértél bocsánatot.
Nélküle tovább, ha rám hallgatsz.
2023. máj. 18. 15:41
2/20 anonim válasza:
Kérlek mond, hogy viccelsz. Eltartod az ingyenélő párod plusz tesóját, ő félrekúr másfél év alatt 2x is és még szerinted te vagy a hibás?! Ne szórakozzál már velem!
Szóval, ha túl sokat dolgozol, akkor az a megoldás, hogy ő félrekefél?! Talán emelje meg a seggét és menjen ő is szépen dolgozni, akkor neked sem kéne ennyit. Az meg a pofátlanság legfelsőbb foka, hogy ezek után még a sráccal akar menni ide-oda, meg meghívja a szülinapjára... Fúú, ne legyél már ennyire papucs, dobd ki még ma!
2023. máj. 18. 15:53
3/20 anonim válasza:
Őszinte leszek és egyszerű: egy balek vagy.
2023. máj. 18. 15:54
4/20 anonim válasza:
Nyugi, ez kamu.
2023. máj. 18. 15:55
5/20 anonim válasza:
Én is remélem, hogy kamu.
2023. máj. 18. 15:57
6/20 anonim válasza:
Ilyen nincs.
2023. máj. 18. 16:04
7/20 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. 😅
2023. máj. 18. 16:15
8/20 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu, a srác azért igényel felügyelet mert félős
2023. máj. 18. 16:17
9/20 anonim válasza:
"Párom és a srác szerint nagyon féltékeny, és bunkó dolog ha nem enegdem vele sehova:/ Délelőtt bocsánatot kértem se nem hatott"
Ezen a részen kiégtem. Ne legyél már papucsállatka.
2023. máj. 18. 16:19
10/20 anonim válasza:
Nem a gyerek a hihetetlen, hanem te! Kérdező, ezt a kérdést komolyan gondoltad? Hogy eltartod a pasit meg a félős (?) tesóját, és még meg is érdemled, hogy megcsaljon, mert te sokat dolgozol (hogy eltartsd) és ezért nem tudsz figyelni rá?? Ez tényleg komoly? Ez a hihetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!