Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A hivott szam jelenleg nem elerheto probalja meg kesobb a hivast" letiltotta a szamom?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy regi baratnom aki letiltotta a szamom, es akkor semmit nem mondott a telefon, csak zugott.
Most kicsit osszevesztunk, tegnap ota probalom hivni, de ezt mondja a telefon, h nem elerheto, probaljam kesobb, es amikor elkezdem hivni atiranyitjak a hivast.
Vajon letiltott?
Egybekent irtam 2 uzit is, mindkettonel az van ki irva, h elkuldve.
Vagy lehet szamot cserelt?
Mert egyebkent most jott vissza az eletembe, es nem beszeltunk sokaig telefonon.
2023. máj. 18. 13:34
1/9 A kérdező kommentje:
Lany vagyok es o a fiu
2023. máj. 18. 13:34
3/9 A kérdező kommentje:
Mindketten vodafonosak vagyunk, azt irja az oldaluk h akkor van ez ha a masik fel ki van kapcsolva
2023. máj. 18. 13:36
4/9 A kérdező kommentje:
2. 1 napja?
2023. máj. 18. 13:37
5/9 anonim válasza:
Én úgy tudom ha valaki letilt egy számot akkor a letiltott nak foglaltat jelez.
6/9 A kérdező kommentje:
5. Igen, nekem is hasonlo volt amikor regebben letiltott egy baratnom par napra. Foglaltat jelzett vagy csak zugott
2023. máj. 18. 13:38
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az van h nem is hasznalja mar azt a szamot amit en tudok..nagyon jo
2023. máj. 18. 13:40
8/9 anonim válasza:
Nézd, lehet, hogy nem akarja, hogy elérd. Egyszerűen hagyd békén, tartsd tiszteletben.
9/9 anonim válasza:
Ki van kapcsolva a mobilja. A tiltásnál nyekken egyet, és utána foglaltat jelez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!