Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazságos bántalmazónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságos bántalmazónak lehordani a férfit ilyen esetben?

Figyelt kérdés

A nő: Mentális beteg, hipochonder, betegségeket képzel be magának, de gyógyszeres kezelésre nem hajlandó.

Egyetlen egyszer tényleg beteg lett de akkor is úgy, hogy először 2 orvos mondta azt, hogy nincs baja.

De nem tágított a 2 orvosi vélemény után sem, hanem éjt nappallá téve pánikolt, míg egyszer el is esett.

A férfi a 2 orvos véleménye miatt nem hitte el azt sem hogy az esés valódi + a csaj saját apja is megmondta hogy kamu sánított a csaj már gyerekkorában is. Éppen ezért amikor már elesett a csaj, a férfi agya elborult egy kicsit. És ezért bántalmazónak van nyilvánítva egyből és gyűlöletet kelt iránta a csaj. És igazolva érez mindent azért mert tényleg beteg volt amikor az esés történt.

2023. máj. 17. 16:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
100%

"a legtöbb ember számára nem vagytok alkalmasak párkapcsolatra"

Azért azt se felejtsük el, hogy a mentális problémáknak is rengeteg fajtája és súlyossága van. Mondjuk egy enyhe szociális fóbiás embert azért ne vegyünk már egy kalap alá egy pszichopatával.

Na, meg azért azt is kimondhatjuk, hogy a legtöbb mentálisan beteg ember nagyságrendekkel alkalmasabb párkapcsolatra, mint egy bántalmazó, agresszív bunkó, aki emellett még nem, hogy simán csak elmúlasztja a segítségnyújtás törvényben leírt kötelezettségét, de egyenesen hátráltatja azt.

Azt is azért halkan jegyezzük meg, hogy sok ilyen agresszív bunkónak komoly mentális problémái vannak, csak ugye ameddig nem megy el önként pszichiáterhez, addig az nincs diagnosztizálva.

Az előítéletek meg soha nem szolgáltatnak valódi érveket.

Aki pedig félelmet kelt egy elesett, segítségre szoruló emberben, az egyszerűen egy féreg.

2023. máj. 18. 11:50
 62/62 anonim ***** válasza:
100%

Az én hipochondriám olyan volt, hogy valós érzés (mármint fizikai) volt az alapja, csak a googleön próbáltam rájönni, mi bajom.

Pl. amikor még kövér voltam, és nem mozogtam, pár havonta feldagadt a bal lábam. Valszeg csak bevizesedett, mert már nem csinálja, hogy normális a súlyom. De akkor mindig mélyvénás trombózist vizionáltam be, mert túlsúly, ülőmunka, magas vérnyomás, a korba is beleestem, pont bal láb, ahol gyakoribb. Ilyenkor elmentem magán uh-ra, hogy megnyugodjak.

Évente 1x szokott a fejem fájni, ezért tragédiaként és meningitisként élem meg.

De az ellenkezője is igaz, egyszerűen tudatában vagyok a testemnek. Pl. mikor fájt a mellkasom, nem voltam beszarva, hiába vettek előre mindenhol a "mellkasszúrás" miatt, tudtam, hogy nem a szívemmel van gáz, és kiderült, hogy bordaizom. Vagy mikor 17 évesen mondtam anyunak, hogy vigyen kórházba, mert gáz van, nem a menzeszem miatt fáj a hasam, ez teljesen más, és aznap már toltak is be vakbélműtétre.

2023. máj. 18. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!