Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazságos bántalmazónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságos bántalmazónak lehordani a férfit ilyen esetben?

Figyelt kérdés

A nő: Mentális beteg, hipochonder, betegségeket képzel be magának, de gyógyszeres kezelésre nem hajlandó.

Egyetlen egyszer tényleg beteg lett de akkor is úgy, hogy először 2 orvos mondta azt, hogy nincs baja.

De nem tágított a 2 orvosi vélemény után sem, hanem éjt nappallá téve pánikolt, míg egyszer el is esett.

A férfi a 2 orvos véleménye miatt nem hitte el azt sem hogy az esés valódi + a csaj saját apja is megmondta hogy kamu sánított a csaj már gyerekkorában is. Éppen ezért amikor már elesett a csaj, a férfi agya elborult egy kicsit. És ezért bántalmazónak van nyilvánítva egyből és gyűlöletet kelt iránta a csaj. És igazolva érez mindent azért mert tényleg beteg volt amikor az esés történt.

2023. máj. 17. 16:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
0%
22 egy szóval sem írtam olyat, hogy NEKED egy ilyen palival kellene kavarni. Esetleg rólad szól a kérdés, hogy ennyire magadra vetted? Szimplán csak azt mondom, hogy nem véletlenül találtak egymásra. Én nem kezdenék komolyan olyan pszichés beteggel, aki nem hajlandó kezeltetni magát. Részben egyetértek a kérdezővel, hogy ilyen túrànak nem tenném ki saját magamat, mert rombol. Engem is magàval rántana. A kérdés két mentális problémával rendelkező egyénről szól. Bizony zsák a foltját. Egyszerűen, ha valakinek nem jó ez az àllapot, akkor lépjen ki a kapcsolatból. Sajnálni nem fogom a csajt, mert maga írta le, hogy nem fogja magát kezeltetni. Innentől kezdve számomra elszállt irányába az empátia. Na lehet lepontozni! 😊
2023. máj. 17. 19:51
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

Leírta a linkelt kérdésben, hogy jár pszichoterápiára, csak gyógyszert nem hajlandó szedni. A párja pedig azt követeli.

Már írtam, hogy nekem is vannak ilyen problémáim. Nem tettem ki senkit semmilyen "túrának", és sehová nem rántok senkit.

Amúgy hipochondriáról beszélünk, nem arról, hogy valaki nem bír kimenni a házból, vagy bipoláris, mégis már a csuklófelmetszésnél tartott az idióta kérdező. Szerintem súlyosabb mentális bajaitok vannak, mint itt bárkinek.

2023. máj. 17. 20:13
 33/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted teljesen oké betörni egy üvegajtót??
2023. máj. 17. 20:16
 34/62 A kérdező kommentje:

33

Szerinted oké kezeletlenül hagyni a mentális betegséget és elvárni a férfitól hogy tűrje szótlanul?

2023. máj. 17. 20:19
 35/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tűrni. Nem tartanak a fejedhez pisztolyt. Le kell lépni és kész. Ezen mi olyan bonyolult?
2023. máj. 17. 20:23
 36/62 A kérdező kommentje:
De azért gondolom menne a hiszti, ha a következő pasi figyelmeztetne lenne, hogy kezeletlen mentális beteggel készül összejönni... :D
2023. máj. 17. 20:24
 37/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Le van írva, hogy nem kezeletlen, hisz jár terápiára.

Ráadásul senki nem kérte meg, hgoy tűrje. Erőszakoskodás helyett ott is hagyhatja. Minek van vele egyáltalán a pasi, ha nem képes elviselni? Miért jó ez neki?

2023. máj. 17. 20:33
 38/62 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy GYÓGYSZERES kezelésbe nem ment bele még volt kezelve, le van írva, hogy járt terápiára pszichológushoz!! A férfinak meg lófszt sem kellett szó nélkül tűrnie, elvégre nem tartottak fegyvert a fejéhez. Szépen szakítani kellett volna, nem utólag nyavalyogni! Nem mellesleg a másik kérdésben le lett írva, hogy valóban beteg volt a csaj, mire ez a gyökér nekiállt üvöltözni vele meg a feje mellett üveget törni. Ő is kezelésre szorulna és bizony bántalmazó.

Gondolom akkor is menne a hiszti, ha a következő nő figyelmeztetve lenne, hogy egy bántalmazó pötssel készül összejönni…:)

2023. máj. 17. 20:36
 39/62 A kérdező kommentje:
És köteles mindenki kezelésként elfogadni azt, hogy egy bölcsésszel beszélget egy órán át a mentális betegségéről?
2023. máj. 17. 20:40
 40/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked az fáj, hogy nem tudod rávenni a dilibogyó szedésre, hogy utána még ezzel is lenyomhasd, hogy DEHÁTÚRISTENDILIBOGYÓTSZEDŐPSZICHIÁTRIAIBETEG 😱
2023. máj. 17. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!