Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak mindig baj ha elmegyek otthonról, ezzel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
A párommal egy éve vagyunk együtt, és viszonylag sok feszkó van köztünk. Az első pár hónapban megkért, hogy töröljem magam instáról.
Utána egy idő után meg mikor már 2 hónapja nem találkoztam a barátaimmal, el akartam menni találkozni velük, erre elkezdett sírni, hogy nekem fontosabbak a barátaim, mint a kapcsolatunk és leszarom, hogy ő nem akar egyedül otthon maradni stb.
Az apja 1 évvel az előtt hagyta el a családot, hogy mi összejöttünk.
Erről sokat beszélünk, hogy ez neki milyen lelki trauma, amit megértek, de 0-24 mindenhova jön velem, és nyilván szeretem, de kell a magánszféra is.
Milyen lehetőségeink vannak?
2023. máj. 17. 08:08
11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon gyerekként viselkedik még, kicsit apa pótló is vagyok neki.
2023. máj. 17. 09:45
12/15 anonim válasza:
1-es vagyok. Ne a pótszülője legyél hanem a párja. Vagy egyik, vagy másik, két szerepet nem tölthetsz és nem is kell, az sem vezet semmi jóra. Hidd el ez nem fog megoldódni, mert ez csak rosszabb lesz. Én 4,5 évig voltam ilyen kapcsolatban, had ne mondjam mivé lettem ez idő alatt. Ne kövesd el ezt a hibát, tanulj máséból.
13/15 anonim válasza:
Nem kell mindig a pszichológussal dobálózni. Ez csak közönséges lealázás. Nem szokott segíteni a pszichológus, és ezen az oldalon ez már elég sokszor ki lett tárgyalva, de itt szokás minden kérdésnél ezt beírni. Elég unalmas már.
15/15 anonim válasza:
Én az insta törlés felvetése pillanatában dobbantottam volna, nem még ugrálok egy mentálisan beteg embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!