Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret az az ember, aki úgy el tud menni otthonról egy összeszólalkozás után, hogy egy puszit sem ad?
Figyelt kérdés
Barátomnak fel hoztam egy számára kellemetlen témát, amit csinált régebb egy másik lánnyal mikor már együtt voltunk,ami inkább nekem kéne kellemetlen legyen de mindegy.
Ideges lett, hogy már megint itt tartok én..és úgy el ment hogy egy puszit sem adott..
2023. márc. 14. 15:54
1/10 anonim válasza:
Ha az ember ideges, akkor nem puszizkodik.
2/10 anonim válasza:
Aztamindenit, nem hiszem el, hogy csak így ment el.
3/10 anonim válasza:
Igen. A párom is ilyen. Azért megy el egy kört sétálni, hogy lenyugodjon illetve nem akar olyant mondani amit megbánna és tudja ha marad én úgyse állok le a pörgéssel. Majd visszajön és higgadtan megtudjuk beszélni a dolgokat. De ilyenkor ő se ad puszit.
4/10 anonim válasza:
Te adnál puszit neki, ha pl azt mondaná neked, hogy egy csúnya utcalány vagy? Na ugye...
5/10 anonim válasza:
" csinált régebb egy másik lánnyal mikor már együtt voltunk" - téged meg a puszi érdekel? Én azok után, hogy kiderult, hogy mással volt azonnal dobtam volna...
6/10 anonim válasza:
és ez a felnőtt párkapcsolatok kategória?
7/10 anonim válasza:
vannak helyzetek, ahol jobb nem erőltetni a puszilkodást. ez nem azon múlik, hogy összességében mennyire szeretitek egymást.
8/10 anonim válasza:
Te se bírod ki, hogy ne provokálj valami drámát?
9/10 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ezt tette.
10/10 anonim válasza:
Hát ez hihetetlen :D
Még 12 éves unokahugimnak is több esze van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!