Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől függ, hogy az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy az ember rak-e ki fotót a párjával, vagy sem?

Figyelt kérdés

Barátom korábbi barátnőjével tett ki romantikus fotót (volt profilképe is Instagramon) illetve olyat, amin baráti társaságban vannak, viszont velem még nem rakott ki majdnem egy év alatt egyet sem.

Amikor mondtam neki, hogy ez rosszul esik, azt mondta, hogy engem vállal fel a legjobban az eddigi barátnői közül, mivel engem ismer a teljes családja és hogy a magánéletünket szeretné védeni ezzel. Az igaz, hogy a kapcsolat elején én nem szerettem volna, ha elárasztjuk a platformjainkat közös dolgokkal, viszont jeleztem neki néhány hónapja, hogy kezdek szomorú lenni miatta, mintha semmi nyoma nem lenne annak, hogy egy pár vagyunk, míg rengeteg ismerősömnél szembe jönnek a közös “így szeretlek, úgy szeretlek” fotók. (Tudom, hogy ezeknek sem szabad hinni, de néha elszomorít, hogy nekem egy ilyen pillanat sem adatik meg.)

Szerintetek sem jelentek neki annyit, hogy így is felvállaljon, miután szóltam neki?

2023. febr. 18. 11:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%

Én is leszoktam róla 3 barátnő után és a közösségi média elbacódása miatt. 2010-2012 óta nem osztok meg kb magamról se képet, ami van kép rólunk azt se mi csináltuk és töltöttük fel - pl esküvőn/rendezvényen készült kép van csak.

27/f

2023. febr. 18. 11:45
 2/29 anonim ***** válasza:
78%

Én pl. nem foglalkozom ilyesmivel.

"Felvállaljon"?????

Ismer a családja, barátai, tudják, hogy együtt vagytok, tehát felvállal. Idegen emberek előtt mégis minek? Meg mi közük hozzá?

2023. febr. 18. 11:49
 3/29 A kérdező kommentje:
Én pusztán attól félek, hogy szégyell engem, vagy hogy nem szeret annyira, mint az előző barátnőt/barátnőket, akikkel boldogságot lehetett demózni és nagyon egyértelműen mindenki tudtára adni, hogy együtt vannak. Velem pedig nem.
2023. febr. 18. 12:11
 4/29 anonim ***** válasza:
77%

Én például azért nem rakok ki, mert nem látom értelmét, illetve kiteregetve érezném a magánéletemet. Egyszerűen nem látok rá indokot, hogy miért kellene képeket megosztanom magunkról olyan emberekkel, akikkel nem vagyok olyan viszonyban, hogy privátban elküldjem nekik, élőben megmutassam, vagy csak szimplán találkozzunk. Mindezt úgy, hogy onnantól kezdve, hogy feltöltöm, valójában nem is tudom, hogy ki látja azt a fotót.

Régebben még nem így éreztem, nem gondolkoztatott el ez a kérdés, meg maga a felület is máshogy működött, akkor töltöttem fel néhány képet. Most is ugyanazzal az emberrel vagyok, de a felfogásom változott.

2023. febr. 18. 12:14
 5/29 anonim ***** válasza:
86%

Mindenki tudtára? De hiszen az egész környezeted tudja.

Az ismeretlenek meg nem mindegy? Szerinted érdekel bárkit is a ti magánéletetek?

2023. febr. 18. 12:16
 6/29 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ne a közösségi média legyen a mérce. Én spec rosszul vagyok azoktól a pároktól/emberektől akik teleposztolják ilyen nyálas képekkel, aláírásokkal és kommentekkel az instát/facebookot stb.

Főleg, hogy 1) egy csomóról tudom, hogy vannak gondok közben, de elég komolyak rádásul. Pl.: egyik közeli barátnőmnek van egy barátnője akit én is ismerek, jóban is vagyunk. Együtt van egy palival kb. 3 éve.

A pasas többször is megcsalta, ki is akart lépni, hogy kalandozni tudjon, de a csaj valahogy elérte, hogy mégse. (Barátnőmnek mesélte a lány, a barátnőm meg nekem).

Másik: volt általános iskolai évfolyamtársam együtt van egy pasassal már ezer éve, eljegyzés, nyálcsorgatós képek, kommentek a fb-on, közben meg amikor anno tindereztem láttam a srácot többször is (nem, nem húztam jobbra).

Szóval ennél szerintem nem sok szánalmasabb van.

2) az is tök tipikus, amikor valakik telecseszik az oldalaikat ezzel, kvázi mások arcába nyomják a kapcsolatukat, aztán pár hónap múlva, meg már mással vannak.

Celeb világban is sok ilyen van, meg normál embereknél is.

Szóval szerintem inkább legyen offline a dolog, de stabil és jó, mint fordítva.

Amúgy meg ha család, barátok ismernek, felvállal úgy amúgy, akkor meg nincs miért aggódni.

2023. febr. 18. 13:04
 7/29 anonim ***** válasza:
64%
A korábbi barátnője mellett még éretlen hülyegyerek volt, azóta felnőtt és elkezdett normálisan gondolkozni a témában. Ahelyett, hogy bugyuta egókérdést csinálnál a dologból, inkább követhetnéd a példáját.
2023. febr. 18. 13:20
 8/29 anonim ***** válasza:
88%
A család tabu, így a páromról sem rakok ki képet. Ha barátnőm lenne, arról sem tennék ki, a tudta nélkül meg elképzelhetetlen.
2023. febr. 18. 13:44
 9/29 anonim ***** válasza:
53%
Régen azzal kérkedtek a hozzád hasonló nők, hogy őket -né-nek hívkák, most jön az, hogy kirak a facéra meg instára. Szánalom.
2023. febr. 18. 15:48
 10/29 anonim ***** válasza:
74%

Nem ebben kéne a szerelmet mérni hogy kirak-e a világhálóra. Az életben fel vagy vállalva, annak kéne a mércének lenni.

Btw én nálam is tabu a magánélet a közösségi oldalakon.

2023. febr. 18. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!