Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy az ember rak-e ki fotót a párjával, vagy sem?
Barátom korábbi barátnőjével tett ki romantikus fotót (volt profilképe is Instagramon) illetve olyat, amin baráti társaságban vannak, viszont velem még nem rakott ki majdnem egy év alatt egyet sem.
Amikor mondtam neki, hogy ez rosszul esik, azt mondta, hogy engem vállal fel a legjobban az eddigi barátnői közül, mivel engem ismer a teljes családja és hogy a magánéletünket szeretné védeni ezzel. Az igaz, hogy a kapcsolat elején én nem szerettem volna, ha elárasztjuk a platformjainkat közös dolgokkal, viszont jeleztem neki néhány hónapja, hogy kezdek szomorú lenni miatta, mintha semmi nyoma nem lenne annak, hogy egy pár vagyunk, míg rengeteg ismerősömnél szembe jönnek a közös “így szeretlek, úgy szeretlek” fotók. (Tudom, hogy ezeknek sem szabad hinni, de néha elszomorít, hogy nekem egy ilyen pillanat sem adatik meg.)
Szerintetek sem jelentek neki annyit, hogy így is felvállaljon, miután szóltam neki?

Minden eddigi válasz elolvasása után is úgy érzem, hogy - pláne annak tükrében, hogy a férfi eddigi kapcsolatai során voltak képek - jogosan elvárható, hogy ezúttal is legyen.
Tény, hogy a szerelem nem annak függvénye, hogy a párok menetrendszerűen kitesznek e facebook sztoriba csókolózós meg virágcsokros képeket, de azért 1-2 szép, diszkrét kép az idővonalon 1 éven belül még nem a magánélet mások pofájába tolása.
Önmagában annyit nyugodtan tudhatnak bárkiről az emberek, hogy párkapcsolatban van e, és ha igen, kivel.
Ha pusztán a magánélet védelme a férfi célja, simán megteheti, hogy egyszerűen csak nem beszél sokat a kapcsolatról és nem válaszol a kapcsolatra irányuló kérdésekre.
Nekem furcsa ez a nagy ellenállás - mármint, hogy miért akkora ügy a kép, hogy nem bír kitenni csak egyetlen egyet a kedvedért, amikor látja, hogy ez neked fontos. Te is biztosan megtettél már neki legalább egy olyan valamit az ő örömére, amihez nem volt kedved.
(Offtopic: az én korábbi barátom hasonlóan állt ehhez a témához egészen addig, amíg engem nem kezdtek el más férfiak megkörnyékezni. Na, akkor gyorsan beállította a face névjegyben a kapcsolatot is, meg feltöltött képet is. Egészen addig ő is azt mondogatta, magánélet. Szerintem elgondolkodtató eset.)

"Az igaz, hogy a kapcsolat elején én nem szerettem volna, ha elárasztjuk a platformjainkat közös dolgokkal, viszont jeleztem neki néhány hónapja, hogy kezdek szomorú lenni miatta, mintha semmi nyoma nem lenne annak, hogy egy pár vagyunk"
Így van ez, ha valaki nem tudja, mit akar.

1. Én és a párom (most már vőlegényem) sem tettünk ki soha egyetlen egy képet sem. Mondjuk mi instagramot sem használunk, a facebookot pedig csak beszélgetésre, szóval minket úgy egyáltalán nem érdekel az egész social média. Ettől még szeretjük egymást, 7 éve együtt élünk, már külföldön is, közös kisállatunk is van.
2. Aki közel áll hozzátok, az tudja, aki meg nem, az nem mindegy? Ne haragudj, szörnyen szánalmas ezen hisztizni. Most neked az hiányzik hogy az 56.Mari néni nézegesse a nyáladzó képeiteket? Nem full mindegy ki mit gondol?
3. Lehet ez most fájdalmas lesz, de őszintén mondom, SENKIT nem érdekel a szerelmi életed. Senki nem hiányolja a közös képeiteket, senki nem nézegetné azt sem, ha lennének, senkinek sincs véleménye arról, hogy miért van/nincs közös kép. 4. Mit tenne hozzá a kapcsolatod minőségéhez, ha lenne kint kép? Azon kívül, hogy a külvilágnak mutogathatod, higy bibi nekem is van párom. Ennyi értelme van

Semmi csúnyaság nincs ebben, teljesen kulturált voltam, az hogy nem tetszik valakinek az igazság, az már más dolog. Ennyire nem kell hópihének lenni. Most őszintén, szerinted nem lenne jobb elgondolkodnia azon, hogy elvileg felnőtt nőként mégis mi az istenért váltja ki belőle ezt: ,, néha elszomorít, hogy nekem egy ilyen pillanat sem adatik meg" az, hogy a párja nem tesz fel közös képet. Ezek azok a pillanatok, amelyek BOLDOGSÁGGAL töltenek el valakit? Ne haragudj, de ez szánalmas, és ennél szebben ezt nem lehet kifejezni.
Illetve tudom, hogy a mai social médiában mindenki hirtelen nagyon fontosnak és izgalmasnak érzi magát, a 90%-a az embereknek NEM az. Ez nem probléma, csak nem kellene úgy tenni, mintha elképesztően érdekes lenne az, hogy Gizinek Béla az aktuális pasija, és hogy van-e kint 10 kép vagy nincs. A szűk család, barátok tudják, de a többi ember LE SE SZARJA. Ezek nem olyan történések, melyek ne történnének meg az emberek legnagyobb százalékával. És elég szomorú ha valaki szerint azért nem szereti a párja, mert nem tolja ki a képet instagramra.

Nekem meg úgy tűnik, mintha pont, hogy egyre idegesebb lennél.
"Nyilván semmi érdemi hozzászólásod nem volt, a feltett kérdésekkel sem tudtál mit kezdeni, ahogyan az lenni szokott"
Ezt te miből gondolod? Anonim vagyok, tehát fogalmad sincs, mit szoktam kezdeni a kérdésekkel :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!