Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől függ, hogy az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy az ember rak-e ki fotót a párjával, vagy sem?

Figyelt kérdés

Barátom korábbi barátnőjével tett ki romantikus fotót (volt profilképe is Instagramon) illetve olyat, amin baráti társaságban vannak, viszont velem még nem rakott ki majdnem egy év alatt egyet sem.

Amikor mondtam neki, hogy ez rosszul esik, azt mondta, hogy engem vállal fel a legjobban az eddigi barátnői közül, mivel engem ismer a teljes családja és hogy a magánéletünket szeretné védeni ezzel. Az igaz, hogy a kapcsolat elején én nem szerettem volna, ha elárasztjuk a platformjainkat közös dolgokkal, viszont jeleztem neki néhány hónapja, hogy kezdek szomorú lenni miatta, mintha semmi nyoma nem lenne annak, hogy egy pár vagyunk, míg rengeteg ismerősömnél szembe jönnek a közös “így szeretlek, úgy szeretlek” fotók. (Tudom, hogy ezeknek sem szabad hinni, de néha elszomorít, hogy nekem egy ilyen pillanat sem adatik meg.)

Szerintetek sem jelentek neki annyit, hogy így is felvállaljon, miután szóltam neki?

2023. febr. 18. 11:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
34%
#19 az a mondat nem konkrétan rád utalt, hanem a hozzád hasonló válaszolókra, akik érdemben semmit nem fűznek hozzá a kérdéshez
2023. febr. 18. 22:21
 22/29 anonim ***** válasza:
39%
Attól hogy szégyell e vagy sem. Illetve mennyire komolyak a szándékai. Szeret e valójában, vagy csak dugópajtinak tart, amíg nem jön a nagy ő.
2023. febr. 19. 02:39
 23/29 anonim ***** válasza:
31%
21-es: Te sem tudhatod, hogy válaszoltam e már korábban (nem tudom honnan veszitek egyébként, hogy nem) de más válaszára akkor is reagálhatok, ha én magam nem válaszoltam.
2023. febr. 19. 07:28
 24/29 anonim ***** válasza:
58%

Nekem úgy tűnik, hogy a barátod hiába vállal fel téged a saját köreitekben, te valamit mégis hiányolsz. Szerintem azért ragaszkodsz annyira a social media felületeken való kinyilatkoztatáshoz, mert valamit nem kapsz meg a kapcsolatodban, és ettől várod, hogy pótolja majd ezt a hiányosságot.

De az is egy elképzelhető magyarázat, hogy önértékelési zavarod van/ vagy a párod életében még valamilyen formában ott van valamelyik exe, ezért kényszeresen összehasonlítgatod magatokat/ magadat az ő korábbi kapcsolataival/ exével.

2023. febr. 19. 12:20
 25/29 anonim ***** válasza:
56%
Az adott személy hozzáállásától függ. Mondjuk egy év után én is rendesen szomorú lennék. Mi két hónapja vagyunk együtt és még nem találkoztam egy barátjával se
2023. febr. 19. 14:11
 26/29 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem az eddigiek alapján már összességében kijelenthetjük, hogy itt nem fogsz választ kapni a kérdésedre.

Ez a "mitől függ" jelen esetben egy szubjektív tárgy, ami egyéni preferenciákról szól:

- Aki egyáltalán nem használ közösségi oldalakat vagy nem érdekli, mi van rajta, annak nyilván nem fontos.

- Aki minden vagy legalábbis néhány, számára meghatározó eseményt ki akar posztolni, annak meg igen.

A kérdésed alatt összegyűlt minta nem reprezentatív - tehát mindkét társaságban nagyjából egyenlően oszlanak el az emberek, csak most leginkább az előbbiből találtak ide.

A válaszadók sajnos sokszor nem képesek kulturáltan fogalmazni (ahelyett, hogy pl. az első válaszolóhoz hasonlóan egyszerűen csak közölnék az ő álláspontjukat, elkezdenek személyeskedni és az igényeidet elbagatellizálni), de ezt ne vedd magadra. Ez nem rólad szól, egyszerűen csak nem tanulták meg, hogyan lehet levezetni a mindennapok feszültségét mások bántalmazása nélkül.

A pszichologizálásba kezdők nem akarnak rosszat, de ettől függetlenül velük sem érdemes foglalkozni, mert többnyire nem kompetensek.

A gyakori jó felület például számítástechnikai vagy kisállattartással kapcsolatos stb. kérdések megvitatásához, de a magánéleted problémáira nem javaslom, hogy itt keress megoldást. Ebben a tekintetben ez a felület maximum kíváncsiskodásra vagy sorstársak keresésére jó.

Neked kell eldöntened, hogy a te számodra teljesen oké e a kapcsolatodban minden. Ha a kép zavar, akkor ez a kép téma speciel nem oké. Pont. Nem érdekes, hogy xy válaszoló szerint ez bagatell, mert nem az ő élete. Érdekességképpen helytáll a véleménye, de attól még nem kell neked is ugyanúgy gondolkodnod. Lehet, hogy ő meg pont olyan dolog miatt borul ki, ami meg szerinted bagatell.

2023. febr. 19. 14:14
 27/29 anonim ***** válasza:
59%
Én szerintem ez az ég világon semmit se jelent. A férjem pl fent van facebookon, böngészgeti, de soha se oszt meg semmit. Én vagyok az aktívabb, így én szoktam feltölteni néha képeket - pl esküvői fotók, de a kislányunkról is én szoktam megosztani képeket. Így őt meg szoktam jelölni, így nála is megjelenik. Én ebből sose csináltam problémát. Nem ezen múlik mennyire szeret, hidd el.
2023. febr. 19. 14:40
 28/29 anonim ***** válasza:
59%
Vannak olyan alakok is, akik még magukról se tesznek profilképet.
2023. febr. 19. 14:46
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Most az tök mindegy, hogy milyen fajta emberek vannak 28as!!!

Itt a kérdés, hogy mit kezdjen ezzel a kérdező.

2023. febr. 19. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!