Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire egészséges?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, eleinte minden rendben volt de az elmúlt 7-8 hónapban konkrétan havi 1x vagyunk csak együtt. Ami szerintem egyáltalán nem egészséges, főleg hogy 35 évesek vagyunk csupán.. már többször leültem vele beszélni erről, próbáltam nyitni, de rendszeres az elutasítás. És most már én sem erőltetem. Azonban minden más "területen" megvan az összhang...

Érdemes várni és javítani ezen vagy inkább ne húzzuk egymás idejét?

35F

2023. máj. 16. 07:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

A fog.gátló tabletta, a ciszta vagy egyéb eü. probléma okozhatja, hogy nem akar szexelni. De azt, hogy erről nem hajlandó beszélgetni, azt aligha.

Ez a kapcsolat bizony nem működik, ha nem tudnak erről egymással őszintén beszélgetni a felek.

2023. máj. 16. 13:48
 22/25 anonim ***** válasza:
51%
Ennek az egészséghez semmi köze.
2023. máj. 16. 14:20
 23/25 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, az első két év megjátszás volt a részéről, ezért.
2023. máj. 16. 16:19
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet pontozni, ha elmegy dokihoz, hogy annyiszor szexel, amennyiszer akar, nem fogják neki mondani, hogy egészségtelen.
2023. máj. 16. 17:11
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt bírom én is, a nőt a pasik többsége orvoshoz zavarná, ha nincs állandó bszhatnékja, ne már:(

Mi első három évben állandóan gyűrtük a lepedőt. Aztán terhes lettem, terhesség alatt is, sőt utána alig bírtuk kivárni a 6 hetet. Utána valahogy én lecsitultam. Pedig előtte én voltam a vérmesebb. Utána a férjem kevesellte, de átbeszéltük, és mondtam neki, hogy ha naponta felnyalja a lakást, kiporszívóz, gyereket pátyolgatja, nagyon jó apa (amilyen valójában tényleg), és figyelmes, és virágot hoz, akkor SEM megy nekem gombnyomásra. Annyi fasság van az életben még, a munkám (határidők, felelősség), a családom (anyu néha szarkeverő, apu leukémiás lett), az anyagi dolgok (bár jól keresett, és én is, na de ára volt, mindketten vállalkozók vagyunk, más-más területen).

Szóval a lényeg, hogy nagyon sok mindennek kellene tökéletesen rendben lenni (a kettőnk dolgán kívül), hogy nekem viszkessen. Valszeg sok nő van így bedrótozva. Szóval ha alapvetően úgy minden oké az életben, akkor hiányzik csak a szex. (Az elején ugye elvitte a hátán a dolgot a rózsaszín köd.)

Nálunk azért az volt, hogy a kémia az megmaradt, a gyakoriság csökkent, a minőség ugyanolyan jó mindig.

2023. máj. 16. 17:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!