Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyakran előfordul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran előfordul, hogy a férfi már nem tekint nőként a feleségére szülés után, nem élvezi a szexet sem, és emiatt otthagyja? Mi a teendő ezzel?

Figyelt kérdés

Sajnos volt egy-két ilyen tapasztalatom, hogy a nő nem regenerálódott alul, és a férje már csak a gyerek anyját látta benne, elmenekült otthonról, stb.

A ti férjetek elfogadta a testeteket szülés után?

Mikortól lett jobb a szex?

2023. máj. 15. 18:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érzem az ellentmondást, de nyilván úgy értettem, hogy átmenetileg elsárkányosodtam a rengeteg teher és frusztráció miatt. Azóta nagyon sok idő telt el, egy szerető és gondoskodó férjem lett, és milyen érdekes, hogy a sárkány nem akar újra kibújni.
2023. máj. 16. 14:31
 22/25 A kérdező kommentje:

Igazából én arra értettem, hogy a vannak olyan férfiak, akik a szülés után nem kívánják a nőt, ha esetleg valamilyen komoly hüvelyi sérülése lett, és emiatt már nem olyan élvezetes a szex, meg ha esetleg tág.

Nem arra gondoltam, ha már nagyobb a gyerek.

De igen, igazad van, vannak olyanok nők között is, (bár ez szerintem nem jellemző hosszú távon) akiknek 0 a libidójuk, de ez általában inkább szoptatás alatt szokott lenni.

2023. máj. 16. 16:42
 23/25 A kérdező kommentje:
Meg ha a férfi megundorodik a nőtől, ha bent van vele szülés közben, de szerintem csak pár ilyen férfi van, a legtöbben azért élményként élték meg :)
2023. máj. 16. 16:44
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azt a választ az egyik kommentre írtam igazából. Értem a kérdésedet 🙂

A kérdésedre válaszolva, bennem fel sem merült ilyesmi. Ha a feleségemnek hüvelyi sérülése lenne, vagy túl tág lenne - de kívánná a dolgot - akkor meg lehetne oldani máshogy is..te is tudod és én azt tolerálnám is. De ahhoz az kell, hogy mindkét fél kívánja!

2023. máj. 16. 16:46
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen eset van sajnos, hogy máshol keresi a boldogságot a pasi. Az anya érthető módon lestrapált a szülés után, kialvatlan, állandóan csak a gyereken jár az esze. Ha szexelnek is, akkor sem tud ellazulni, ami érthető a testi és hormonális változások miatt. Egyre kevesebb az olyan pasi, aki türelmes és megértő. Persze vannak olyanok is, akik hamar rendbejönnekca szülés után és a gyerekük is jó alvó, de szerintem az a ritkább eset.
2023. máj. 16. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!