Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult ilyen?
Ebben nottem fel is.
Tinikortol kezdve mindenkit tiltottak, állandoan szöknöm hazudgálnom kellett ha volt barátom. Nem egyszer akartak kitenni is utcára ha én járok valakivel aki nekik nem tetszik. De még 30 körül is ez megy. A párom ki van tiltva a házbol.
Egyetlen egy srácot fogadtak csak el anno, de azt is ugy hogy fél éven át csak a házunk előtt várhatott engem. Be nem johetett.
Abban nőttem fel és vagyok is, hogy
- titkolnom kell a barátom
- letagadni h vele találkoznék
- a pasik/párkapcsolat szinte csak menekuléshez kellettek mindig, mert ha kidobnak utcára a szülők nem tudom hol lakjak
- komoly kapcsolat nekem az hogy egyutt lakunk egyutt fizetjuk vagy egyutt veszunk házat alapitunk családot, es nem az ami megy az életben hogy a pasi háza, a pasi vagyona, a nő pedig csak megtűrt vendég.
Meg legyen háza a pasinak is meg nőnek is. Nem egyutt egy. Hanem külön külön 2.
- valojaban ma is menekulésre kéne valaki.
Ez szövi át az életem.
Csak most nem szülőktől menekulés hanem pasitól máshoz.
Amiben felnőttem az olyan gy.kori trauma hogy valahogy amentén élem az egész életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!