Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyakran előfordul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran előfordul, hogy a férfi már nem tekint nőként a feleségére szülés után, nem élvezi a szexet sem, és emiatt otthagyja? Mi a teendő ezzel?

Figyelt kérdés

Sajnos volt egy-két ilyen tapasztalatom, hogy a nő nem regenerálódott alul, és a férje már csak a gyerek anyját látta benne, elmenekült otthonról, stb.

A ti férjetek elfogadta a testeteket szülés után?

Mikortól lett jobb a szex?

2023. máj. 15. 18:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
#8 mióta tart ez? Borzasztó lehet! Beszélgettetek?
2023. máj. 15. 21:30
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

11-es, szia, 3 éve.

Igen, de leginkább csak általánosságokról. Amint erre vagy ezzel összefüggő komoly témára terelődik a hangsúly, akkor máris terelne, vagy megkapom, hogy szexmániás vagyok😃

Pedig korábban is segítettem neki mindenben - de mióta ilyen meg pláne - szóval az utóbbi állítása abszolút nem állja meg a helyét.

Vagyis de...valószínűleg szexmániás vagyok, vállalom😃, de szerintem ez így nem fer...

2023. máj. 15. 21:36
 13/25 A kérdező kommentje:

#12, én azt olvastam, hogy általában az alatt az idő alatt nem kívánják az anyukák a szexet, amikor szoptatnak, de ha abbahagyják, fokozatosan megnő a libidó.

Miért nem kívánja?

Hány éves a gyereketek?

2023. máj. 15. 21:42
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

13-as, szia, nálunk ez fordítva volt😃😃

Terhesség alatt még rendben volt minden, utána szépen lassan épült le. 4 éves.

Maga sem tudja.

Én meg már belefáradtam a sok próbálkozásba.

2023. máj. 15. 21:45
 15/25 anonim ***** válasza:
24%
Csak legenda, hogy ez általános lenne. A valóságban ritka az ilyesmi. Ha egy férfi elmenekül otthonról, akkor általában inkább a nő megváltozott természete miatt teszi.
2023. máj. 16. 07:56
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem a természetem változott meg. A libidóm sem. Csak baromira elegem lett, hogy hetekig egyedül voltam a gyerekekkel és minden problémával. Más gondok is voltak. Persze elsárkányosodtam pár év után. Nem véletlenül váltunk el. Szóval én azért megkérdezném az otthonról menekülő férfiakat, biztos, hogy kivették a részüket a család életéből, vagy csak szálloda+étterem+bordélyházként tekintettek az otthonukra. Mint az a válaszoló, aki évekig próbálkozott, hogy megjavítsa, ami elromlott.
2023. máj. 16. 12:14
 17/25 anonim ***** válasza:
52%

16-os.

Mi van akkor, ha mindenben segítve van, még éjjel is az apuka alszik a gyerekkel?

Akkor mivel indokoljátok a sárkánnyá vagy a frigíddé válás folyamatát?🙂

2023. máj. 16. 12:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Látod, ezt nem tudom. Csak a saját életemet írtam le. Mert azt tudom, hogy nálunk ez volt a gond.
2023. máj. 16. 12:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18-as, 17-es is én vagyok.

Pontosan.

Nagyon sokszor mi férfiak vagyunk a hibásak, én ezt elismerem. Csak az az elszomorító, hogy vannak olyan nők, akik nem értékelik, hogy otthon a férfi mindenben segít, már már mint fél nő csinálja a dolgokat a munka mellett, ő meg elkényelmesedik, rászámít a férjére, már már kihasználja, aztán ha havi 2-3 alkalommal (már az is jó lenne) szóba kerül a szex, akkor csak a száját húzza.

Érdekes, pont a nők panaszkodnak, hogy a férfiak nem szeretnek szexelni a házasságkötés után🤣 érdekes, szerintem ez pont fordítva van😐

De nem szeretnék általánosítani, elnézést!

2023. máj. 16. 12:45
 20/25 anonim ***** válasza:
61%

#16 "Nekem nem a természetem változott meg." vs. "Persze elsárkányosodtam pár év után."

Nem mondom, hogy te tehetsz mindenről, de ez ellentmondás.

2023. máj. 16. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!