Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran előfordul, hogy a férfi már nem tekint nőként a feleségére szülés után, nem élvezi a szexet sem, és emiatt otthagyja? Mi a teendő ezzel?
Sajnos volt egy-két ilyen tapasztalatom, hogy a nő nem regenerálódott alul, és a férje már csak a gyerek anyját látta benne, elmenekült otthonról, stb.
A ti férjetek elfogadta a testeteket szülés után?
Mikortól lett jobb a szex?
11-es, szia, 3 éve.
Igen, de leginkább csak általánosságokról. Amint erre vagy ezzel összefüggő komoly témára terelődik a hangsúly, akkor máris terelne, vagy megkapom, hogy szexmániás vagyok😃
Pedig korábban is segítettem neki mindenben - de mióta ilyen meg pláne - szóval az utóbbi állítása abszolút nem állja meg a helyét.
Vagyis de...valószínűleg szexmániás vagyok, vállalom😃, de szerintem ez így nem fer...
#12, én azt olvastam, hogy általában az alatt az idő alatt nem kívánják az anyukák a szexet, amikor szoptatnak, de ha abbahagyják, fokozatosan megnő a libidó.
Miért nem kívánja?
Hány éves a gyereketek?
13-as, szia, nálunk ez fordítva volt😃😃
Terhesség alatt még rendben volt minden, utána szépen lassan épült le. 4 éves.
Maga sem tudja.
Én meg már belefáradtam a sok próbálkozásba.
16-os.
Mi van akkor, ha mindenben segítve van, még éjjel is az apuka alszik a gyerekkel?
Akkor mivel indokoljátok a sárkánnyá vagy a frigíddé válás folyamatát?🙂
18-as, 17-es is én vagyok.
Pontosan.
Nagyon sokszor mi férfiak vagyunk a hibásak, én ezt elismerem. Csak az az elszomorító, hogy vannak olyan nők, akik nem értékelik, hogy otthon a férfi mindenben segít, már már mint fél nő csinálja a dolgokat a munka mellett, ő meg elkényelmesedik, rászámít a férjére, már már kihasználja, aztán ha havi 2-3 alkalommal (már az is jó lenne) szóba kerül a szex, akkor csak a száját húzza.
Érdekes, pont a nők panaszkodnak, hogy a férfiak nem szeretnek szexelni a házasságkötés után🤣 érdekes, szerintem ez pont fordítva van😐
De nem szeretnék általánosítani, elnézést!
#16 "Nekem nem a természetem változott meg." vs. "Persze elsárkányosodtam pár év után."
Nem mondom, hogy te tehetsz mindenről, de ez ellentmondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!