Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran előfordul, hogy a férfi már nem tekint nőként a feleségére szülés után, nem élvezi a szexet sem, és emiatt otthagyja? Mi a teendő ezzel?
Sajnos volt egy-két ilyen tapasztalatom, hogy a nő nem regenerálódott alul, és a férje már csak a gyerek anyját látta benne, elmenekült otthonról, stb.
A ti férjetek elfogadta a testeteket szülés után?
Mikortól lett jobb a szex?
Vannak férfiak akiknek meg szülés után szűkebb a nője mivel egy rakat mindem összeforr lent, imádják hogy meg vannak a mellei duzzadva meg stb. Szexuálisan.
Es fel tudják fogni az agyukkal hogy nő is a párjuk és anya is es nem csak anyát látnak benne. Csak ehhez fejben érett pasi kell.
Alapból nem zabáltam 2 pofára terhesség közben és utána sem.
És kb. fél év alatt az alakomat is visszanyertem.
Ez attól függ ki mennyire hagyja el magát.
Azt mondják, ha szeretsz így is elfogadsz, az lehet, hogy szereted őt, de a szex ezzel nem függ össze, attól nem lesz kívánatosabb.
A párom is pár év után elkezdett hízni, szóvá is tettem, majd szépen elmentünk együtt túrázni sportolni odafigyeltünk mennyit zabálunk :)
Nekem sem kívánatos a párom túlsúlyosan.
De olyan verzió is van, ahol a férfi megundorodik egy szülés után amikor végignézi az egészet, igen ott lent is...és nem csak a gyermeke anyjával de mással sem szexel akár hónpaokig.
32/N
Szexualitás kategóriában volt egy ilyen kérdés tegnap
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Szia.
Én hiába fogadtam el a szülés utáni változásokat, a feleségem semennyire sem kívánja a dolgot.
Bármivel akarom feldobni, minden közeledésemet elutasítja.
32.F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!