Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 napos céges kirándulás, ti mit szólnátok? (27/l)
2 éve vagyunk együtt a barátommal. Közölte tegnap, hogy két múlva kötelezően el kell mennie 4 napra piálni a kollégáival a tengerpartra. Hozzáteszem a párom elég jól néz ki és sok nyomulós nővel van körbevéve, akik kihívó ruhában rohangálnak.
Tudom milyen a párom részegen, hát elég közvetlen, ezek meg gátlástalanul nyomulnak.
Én ennek nem örülök, már csak azért sem mert együtt meg nagyon rég voltunk valahol kikapcsolódni, ezekkel a lányokkal meg elmegy, akik rohadt erőszakosan tudnak nyomulni, persze mennek a fiúkollégák is és ő ezzel jön, hogy végre a fiúkkal is tud kicsit lenni...
Csak egy példa a nyomulásra, csak, hogy értsétek:
Egyik este felhívta az egyik és a párom felvette előttem a telefont kihangosítva, hogy ő sütött neki "rizses husit" és holnap beviszi neki, hihihi.
Na ekkor kivettem a párom kezéből a telefont és érdeklődtem, hogy nekem nem sütöttél semmit?
Akkor lerakta a csaj.
Na, hát ilyenekkel van körülvéve és az én habitusommal nagyon nehéz volt megállni eddig is, hogy ne keverjek le nekik egyet.
Nektek beleférne elengedni egy 4 napos tivornyára a párotokat ezekkel?
30, hogy mit cisnálnék?
Megkérdezném a páromat, hogy ő mit gondol erről.
Ha megcsal, tudja, hogy vége. Ő döntése. Erre sosem lesz megoldás az, hogy akkor átveszem a kontrollt az élete fölött. Azt akarom, hogy saját döntéséből legyen velem, nem pedig azt, mert elzárom minden lehetőségtől.
Meg kéne érteni már végre, hogy a hűségnek csak akkor van értéke és értelme, ha ez egy döntésből ered, nem pedig a lehetőségek hiányából.
De ki mondta, hogy csakúgy?
Pl egy munkában való segítséget meg lehet hálálni ilyesmivel.
De akár az is lehet, hogy simán csak ez volt a téma és mondjuk valaki azt állítja, hogy ő híresen jó valamit cisnál és mondják neki, hogy akkor hozzon már belőle. Én pl ezen az alapon sütöttem már zösmlét kollégáknak. Egyszerűen kvajó zsömlét tudok sütni és bizony ezt mertem is bizonyítani:D
Oké ha te kvajó zsömlét tudsz sütni, de nem hívod fel este a kollégádat amikor az a párjával van, és nem vihorászol neki a telefonba!
Az más ha minden kollégát végigkínál valaki a cégnél sütivel, mert finom sütit sütött. De nem személyre szólóan telefonálgatsz egy valakinek este!
Az ilyen részletekből ordít, hogy itt sántít a történet valahol.
31
Ja, mert aki megcsalja a másikat az pont arról híres, hogyha kérdezik ezzel kapcsolatban, akkor őszintén elmondja, hogy felrebszott, ugye?
37, te talán nem ismered fel, amikor a párod hazudik?
Én háttal állva, befogott füllel is...
Én a KÖTELEZŐ szón vagyok még mindig fennakadva. Nincs olyan, hogy kötelező, a szabadidőmmel a munkáltatóm nem rendelkezhet.
Mit csinál, ha nem megyek el???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!